Gå til sidens hovedinnhold

Kim Kardashian og Kanye West vil ikke selge de første babybildene for 40 millioner kroner

- Umoralsk, forteller en kilde nær Kim Kardashian.

Som du kanskje har fått med deg, har realitystjernen Kim Kardashian og Kanye West fått sitt femte familiemedlem på plass. Paret annonserte nyheten på nettsiden til Kim. Barnet, som er ei jente, ble født ved hjelp av en surrogatmor i Los Angeles.

- Vi er utrolig takknemlige for surrogaten vår som fikk våre drømmer til å gå i oppfyllelse med den mest fantatsiske gaven noensinne. North og Saint er glade for sitt nyeste søsken, skriver Kim i pressemeldingen.

Les også: Kim Kardashian og Kanye West har blitt foreldre for tredje gang

Ikke bare må fansen vente på babynavn, men vi må også vente på å få se de aller første bildene av Kimyes nyeste familiemedlem. Kan ikke vi bare få hjertene våre fullstendig knust av dette lille barnet med en gang?


I følge TMZ har Kim og Kanye avslått flere tilbud fra 16 og opp mot 40 millioner kroner fra diverse amerikanske medier som ønsker å være førstemann som publiserer bildet av baby nummer tre. En kilde nær paret forteller at avslo umiddelbart fordi det stridet imot deres moral.

Om du er en ekte Kardashian-fan, vet du sikkert at North og Saint ikke ble eksponert til verden før begge var to måneder gamle.

Les også: Kim Kardashian bekrefter at hun skal bli mamma

Kan vi bare ta et minutt og si «awww» i kor?


😍😍😍😍


Babylykken flyter over for Kardashian-klanen. Khloe Kardashian venter en liten sønn sammen med kjæresten Tristian Thompson, mens det ubesvarte spørsmålet om Kylie Jenners graviditet fortsatt henger over oss alle.

Les også: Kim Kardashian avslørte kjønnet på den nye babyen hos Ellen DeGeneres

Og denne: Så mange millioner tjener Kim Kardashian på sminken sin

Grattis til Kim og Kanye! 😊

Kommentarer til denne saken