Ingen ringere enn selfiedronning, contouringqueen, verdens mest fotograferte kvinne og realitystjerne Kim Kardashian (37) reklamerte nylig for det norske klesmerket Onepiece på storyen sin på Instagram.

Sammen med en rabattkode for merket promoterte Kim Kardashian mer spesifikt en juleinspirert kosedress i rød velur med hvite detaljer.

Det hører med til historien at kosedressen nå er utsolgt, ifølge Onepiece sine nettsider.

Det er med andre ord ikke noen tvil om at SoMe-kontoene til realityshow-familien er ettertraktede annonseplasser.

Det er ikke første gang Kardashian-/Jenner-klanen samarbeider med det norske merket. I 2015 la familien inn en bestilling til Thanksgiving på hele 17 dresser, ifølge MinMote.

I tillegg reklamerte både Kris Jenner og Kylie Jenner for merket på Instagram-kontoene sine i desemeber 2015, noe som førte til at nettsiden til Onepiece krasjet av den høye pågangen.

Les også: Kim Kardashian avslørte kjønnet på den nye babyen hos Ellen DeGeneres

- Serverne våre hadde ingen sjanse. Nettbutikken vår krasjet rett etter de postet, da mer en 100.000 mennesker prøvde å besøke siden i løpet av 30 sekunder, sa daglig leder og med-gründerTomas Adams i en pressemelding den gang.

Kardashian-søstrene håver inn gode penger på sponset innhold via Instagram-kontoene sine. Kim Kardashian, som har 105 millioner følgere, kan tjene opp til 4,5 millioner kroner på ett eneste Instagram-bilde, ifølge Michael Heller, som tar seg av flere av Kardashian-/Jenner-klanens kommersielle samarbeid.

Les også: Kim Kardashian naken i kunstens navn

Og denne: 11 ganger kjendiser ble beskyldt for å photoshoppe bildene sine

For moro skyld, her kan du se Kris Jenner og Kendall Jenner i grønne kosedresser fra Onepiece:

Onepiece ble grunnlagt i 2007 av Thomas Adams, Knut Gresvig og Henrik Nørsterud. Selskapet omsatte for 126 millioner kroner i 2016, og klærne selges via nettbutikk til over 100 land.

Onepiece hadde sitt hittil beste år i 2015, da de solgte for 151 millioner kroner.

Onepiece har også konseptbutikker i flere store byer som Stockholm, New York, Los Angeles og London.

Les også: Gossip Girl: Kjenner du igjen dette plagget?