(SIDE2): For kort tid siden var det rapperen Kanye West som sjokkerte en hel underholdningsverden med sin musikkvideo av «nakne kjendiser».

Nå er det derimot kona, Kim Kardashian West, som må tåle kritikk for sin innsats i «M.I.L.F.$».

Kjendisspekket video

I helgen slapp artisten Fergie sin nye musikkvideo til låta «M.I.L.F.$» og videoen har på kort tid fått mye oppmerksomhet.

En rekke kjendiskvinner er med på «M.I.L.F.$»-laget, deriblant supermodell og nybakt mamma Chrissy Teigen, artist Ciara og modell Alessanda Ambrosio.

Tobarnsmor og TV-stjerne Kim Kardashian West er også med i videoen og det er særlig klippene av den populære realitystjernen som har fått flere til å reagere.

I videoen ser vi blant annet fru Kardashian West stå «å dusje i melk», men det er ikke disse klippene publikum reagerer mest på.

(Artikkelen fortsetter under klippet)


Urealistisk skjønnhet

På Twitter raser nemlig beskyldningene om at Kim Kardashians midjemål er blitt redigert og mange nekter for at 35-åringen har så liten midje som i musikkvideoen, skriver Cosmopolitan.

Ikke bare hevder flere at klippene av Kim Kardashian har blitt tuklet med, mange uttrykker også at hun går foran som et dårlig eksempel for andre unge kvinner. I tillegg er det flere som mener at både Kim og Fergie fremstiller en urealistisk og farlig standard av feminin skjønnhet.

- Jeg ser ingen naturlig skjønnhet, skriver en på Twitter.

- Hva har de gjort med hoftene hennes? spør en annen.

- Kim Kardashian er dronningen av Photoshop, mener andre.

- Var dette nødvendig Kim og Fergie? er et annen spørsmål som går igjen på sosiale medier.

(Artikkelen fortsetter under)


Pynter på sannheten

Det er slettes ikke første gangen at realitykjendisen blir tatt for Photoshop-hjelp. Kim Kardashian har blant annet fått hjelp til å endre på kroppsfasongen i bildeserier samt at hun selv har blitt avslørt for pinlige redigeringstabber.

Tobarnsmammaen er ikke den eneste i Kardashian-klanen som har blitt anklaget for å pynte på bildene sine før de publiseres i sosiale medier.

Tidligere i år innrømmet Khloe Kardashian at hun hadde redigert et magebilde hun la ut på Instagram, mens storesøster Kourtney fikk fansen til å undre om hun hadde fått Photoshop-hjelp til å få lengre og smalere bein.

Juks eller ei - det er i alle fall en grei påminnelse om at man ikke skal tro på alt man ser og kommer over i sosiale medier!

LES OGSÅ: Bildejuks: her blir rumpa til Kim avslørt