Gå til sidens hovedinnhold

Kim og Kanye risikerer fengselsstraff

Bråket mellom Kimye og Taylor Swift når nye høyder.

(SIDE2): Det har stormet rundt Taylor Swift og rapperen Kanye West etter at sangen «Famous» ble sluppet.

I åpningslinjene av sangen sier nemlig rapperen at han tror Taylor fremdeles ville hatt sex med ham, ettersom det var han som gjorde henne berømt.

Det tok ikke lang tid før Taylor tok til sosiale medier og pressen for å klage over måten hun blir fremstilt på.

Ulovlig

Frem til nå har Taylor insistert på at hun ikke fikk noen advarsel før sangen ble publisert, og artisten har også sagt at hun ikke godtok noe av det som ble sagt om henne.

Det var imidlertid før Kim Kardashian bestemte seg for å legge ut en video som filmer hele samtalen hun og Kanye West hadde i forkant av sangen gjennom Snapchat.

Det skulle hun kanskje aldri ha gjort og nå hevder flere utenlandske medier at ekteparet West risikerer å havne fengsel.

Det er nemlig ikke lov å spille inn telefonsamtaler i California uten at begge parter er klar over det.

Taylor Swifts advokater har reagert kraftig på hendelsen og de vurderer nå å gå rettens vei. Resultatet kan bli tre års fengselsstraff, ifølge The Sun.

Skal ha snakket sammen på telefon

Kim Kardashian har lagt ut hele samtalen, hvor Taylor Swift blant annet sier at hun tar det å bli nevnt i Kanyes sang som et kompliment.

- Du kan velge den setningen du føler passer best. Jeg blir ikke såret av noen av dem, og jeg setter så stor pris på at du ringer meg for å fortelle om dette i forkant, sier Taylor over telefon.

Deretter forsikrer sangfuglen rapperen om at hun selv skal fortelle pressen at han ringte henne i forkant av sangen, og at det ikke skal oppstå noen offentlig krangel mellom dem.

De siste dagene har Taylor Swift vist at hun fortsatt står på sitt og nå skal hun altså få hjelp fra sine advokater.

LES HELE SAKEN HER: Nå har Taylor Swift et forklaringsproblem

Kommentarer til denne saken