Gå til sidens hovedinnhold

Kopierte årets frekkeste bryllupsbilde - det går ikke helt som planlagt

Gareth og Toni hetses for sitt vågale bryllupsbilde.

(SIDE2):- Vi hadde aldri trodd det skulle bli så mye oppmerksomhet rundt dette, sier Gareth Ferguson (29) til Side2.

Han og kona Toni Ferguson (26) fra Whitehaven, England, ønsket et annerledes bryllupsbilde, og valgte virkelig noe annerledes ...

På den store dagen lot de seg knipse med Gareths bukser nede, og det ser ut som de blir tatt på fersken i en svært så privat stund.

Etter at paret delte bryllupsbildet på Facebook, fikk de ikke den humoristiske mottakelsen de hadde håpet på. I sosiale medier synes folk det er usmakelig og upassende, ifølge DailyMail.

I tillegg til lunken mottakelse på nett, er det ikke Gareth og Tonis foto-idè i utgangspunktet. Tidligere har et dansk par foreviget den romantiske dagen på en frekk måte.

- Først ville jeg bare ned i buksene hennes, men så ble det jaggu litt mer enn det, har Lars uttalt til deres bryllupsbilde.

BAKGRUNN: Er dette årets frekkeste bryllupsbilde?

(Artikkelen fortestter nedenfor bildet)

Facebook fjernet bildet

Ifølge DailyMail var bryllupsbildet til Gareth og Toni begges ide. Fotoet ble tatt etter de tradisjonelle bildene, og gjestene satt til bords. Da snek det nygifte paret seg unna og tok det som i utgangspunktet skulle være et hemmelig fotografi.

- Ingen visste om det foruten fotografen. Han synes det var fantastisk da vi fortalte det, og han elsket ideen, sier Gareth til den britiske avisen.

(Artikkelen fortsetter nedenfor videoen)

HTML EMBED
embedNAvideo("rZkVbQtIEQpDvDyi4nDiNg", false)

Men en stund etter bryllupet valgte likevel paret fra England å dele bildet på Facebook. Stuntet ble imidlertid ikke mottat slik de håpet, og slo tilbake på dem på en svært negativ måte. Deres nærmeste venner skal angivelig ha fått seg en god latter av bildet, men ifølge paret fjernet Facebook fotografiet fordi det ble rapportert som upassende.

- Vi trodde aldri at fremmede kom til å engasjere seg i dette. Folk har fortalt oss at de synes det er ekkelt, sier Gareth.

Paret har også fått høre at bryllupsbildet er pornografisk og at de har misforstått hva et bryllup egentlig handler om.

Gareth tar imidlertid de negative tilbakemeldingene med ro:

- Det virker som alle elsker det, sier han til Side2 om all oppmerksomheten i britiske aviser og sosiale medier.

HTML EMBED
embedNAvideo("z-_P1X4DbpwjZCgQ9YCW1Q", false)
HTML EMBED
embedNAvideo("phwERjOMfHKHRCK3jXeYvw", false)

Kommentarer til denne saken