I torsdagens parseremoni på Paradise Hotel ble det legenden Kristian Renè Johansen (27) som måtte pakke kofferten og forlate hotellet.

- Jeg er selvfølgelig litt bitter for at jeg ikke får vinne pengene, men jeg har kost meg på hotellet, sier han etter seremonien.

- Mr. Paradise er så klart meg. Ene og alene, slår han fast.

Se video øverst i saken!

Les også: Slik stalker du deltakerne i Paradise Hotel 2018 i sosiale medier

Under parseremonien satt alle jentene trygt, og to av de gjenværende guttene var fredet. Derfor sto den siste plassen i finaleuka mellom Kristian Renè og Marius Pettersen (21).

Leo Faa har sjekket inn igjen på hotellet etter å ha blitt sendt ut tidligere i sesongen. Mr. og Mrs. Paradise - altså Kristian Renè og Charlotte Helms -siste makt var å velge hvilken gutt som fikk velge seg en kvinnelig partner først.

Valget falt på Leo Faa. Da Oskar Johansson valgte å stille seg sammen med Charlotte og ikke Ina, raste Kristian Renès plan sammen. Marius Pettersen og Kristian Renè måtte dermed konkurrere om Ina Kilnes. Hun valgte Marius fremfor Kristian Renè, og med det var utsjekken hans et faktum.

Kristian Renè vant Mr. Paradise-konkurransen for andre gang, fem år etter at han deltok i det populære realityprogrammet for første gang.

I løpet av jubileumssesongen av Paradise Hotel har flere gamle legender fått sjekke inn på ny. Kristian Renè har deltatt en rekke ganger i det populære programmet, både i fjerde og femte sesong. I tillegg til at var innom hotellet da Mr. og Mrs. Paradise skulle kåres i sesong sju.

Nå bedyrer han at han ikke vil gjøre nok et comeback.

- Nå er det helt siste gangen dere får se meg på Paradise Hotel. Nå føler jeg at jeg skal gå videre, nå er jeg ferdig med det her, sier han.

Vi er spente på om det stemmer, og håper likevel du vurderer å komme tilbake til Mexico en vakker dag, Kristian Renè! 😎😎😎

Du kan se Paradise Hotel på TV3 mandag til torsdag klokken 22.30.