(SIDE2):Regissøren Jeff Davis skal lage dramaserie av den svenske grøsseren «Let the Right One In», eller «Låt den rätte komma in».

Den kvinnelige hovedrollen (foreløpig pilot) er kapret av den norske modellen Kristine Frøseth (20), skriver ulike amerikanske medier.

Det er svenske John Ajvide Lindqvist som står bak boken som kom i 2004. Deretter ble det film av historien i 2008, før den ble tilpasset det amerikanske publikummet i 2010 som «Let Me In». Nå jobbes det altså også med en kommende TV-serie, og det er Davis som står bak. Han kan skilte med blant annet «Teen Wolf»og «Criminal Minds».

Norske Frøseth skal være castet til en av hovedrollene, skriver Deadline. Hun har jobbet som modell for blant andre Prada, Chloé, Victoria's Secret, og vært i magasiner som Teen Vogue og Elle. Hun er representert av Supreme Management NY.

Det har ikke lyktes Side2 å komme i kontakt med Frøseth mandag.

LES OGSÅ: Her fronter norske Kristine Victoria's Secret

Her kan du se mer av kule og vakre Frøseth:

HTML EMBED
embedNAvideo("ky7fONduuD167-MYc7UfrA", false)

Imdb er Frøseth oppført med rollen som Eli. «La den rette komme inn» handler om tolv år gamle Oskar, som får besøk av den tolv år gamle vampyren Eli. Den handler om to outsidere som sakte, men sikkert finner hverandre. Oskar er et mobbeoffer, og Eli er ensom og isolert.

Tomas Alfredsons film, over Lindqvists bok og manus, ble i 2008 kåret til den beste internasjonale indiefilmen av kritikere over hele verden.

LES OGSÅ SAKEN: Amerikansk magasin: - Derfor er skandinaviske kvinner så vakre

HTML EMBED
embedNAvideo("EmD62hUaPQarTfO0G54PbQ", false)