Kylie Jenner (20) ble mor til Stormi Webster 1. februar i år, og har i etterkant av fødselen vært ganske raus med å dele bilder av datteren i sosiale medier.

I helgen la hun ut dette bildet av seg selv og Stormi, men med ansiktet til datteren kuttet ut av bildet:

Brukeren @coraelee kommenterte hva hun hadde gjort med bildet, og tagget en venn på Instagram:

«Hun klippet ut babyen sin».

Kylie Jenner selv svarte på kommentaren:

«Ja, jeg klippet ut babyen min. Jeg deler ikke bilder av datteren min akkurat nå.»

Kommentaren ble snappet opp av Instagram-kontoen @commentsbycelebs, og delt videre.

Går man bakover i realitystjernens feed på Instagram, har hun også slettet alle bilder hvor datterens ansikt er synlig.

Fikk nok av ryktene

I mai begynte det å svirre rykter blant fansen om at kjæresten til Kylie og rapper Travis Scott (26) ikke var Stormis ekte far, men at faren er Kylie Jenners livvakt Tim Chung.

Tim Chung selv fikk nok, og la ut et innlegg med klar tale på Instagram:

«Av den dypeste respekt for Kylie, Travis, datteren og familiene deres, vil jeg sette skapet på plass og si at mine interaksjoner med Kylie og familien hennes har vært begrenset til kun det profesjonelle nivået», skrev han.

Les også: Kylie Jenner blir beskyldt for å skape kroppspress etter treningsselfie

Holdt graviditeten skjult

Kylie Jenner valgte å ikke dele noe av graviditeten sin med omverdenen. Fra septemer 2017 og frem til hun avslørte at hun var blitt mamma på Instagram 4. februar, holdt hun ekstremt lav profil.

Realitystjernen var ikke å se på hverken arrangementer eller ute i offentligheten.

Ryktene svirret selvfølgelig om at hun var gravid, men Kylie hverken bekreftet eller avkreftet noe før hun allerede hadde født.

«Jeg forstår at dere er vant til at jeg tar dere med på alle reisene mine. Graviditeten min var en jeg valgte å ikke gjøre foran verden. Jeg visste at jeg måtte forberede meg på denne livslange rollen på den mest positive, stressfrie og sunne måten jeg visste om» skrev den nybakte moren på Instagram da hun avslørte nyheten.

Hun sier ikke noe denne gangen om hvorfor hun velger å ikke dele bilder av datteren lenger, men har en historie med å holde ting privat når det gjelder Stormi.