Gå til sidens hovedinnhold

Leo Faa og Julie Grindbakken vant Paradise Hotel 2018

Slapp kula tidlig for å ikke bli lurt trill rundt.

ROCKEFELLER, OSLO (Side2): Julie Grindbakken (21) og Leo Faa (22) vant Paradise Hotel 2018, og i den nervepirrende troskapstesten var det Leo som valgte å kaste kula - på 200.000 kroner.

- «Jølle» er en syk spiller, altså! utbrøt Leo rett etter at spillet var avgjort, da jurymedlemmene poengterte at han ga seg tidlig.

- Julie sier hun ikke hadde tenkt å kaste den kulen. Jeg tror hun hadde kastet den når vi hadde kommet opp på 400.000 eller 500.000.

Se klipp fra den forrykende finalen øverst i saken!

- De kan si hva du vil

Motspilleren tok tapet svært pent, og betegnet Leos seier som fortjent.

- Jeg tror ikke jeg hadde klart å kaste den for Leo. Juryen er mange av hans venner og mange av mine venner, og mange av mine venner var allerede bitre fordi jeg vant. Det var blandede følelser der også.

- Du må prøve alt du kan å vinne. Folk sier "jævla dramaqueen" og bitch, men de kan si hva de vil. Hvis ikke du er på der inne, er du ut. Det er en halv million kroner det er snakk om, sier Julie til Side2 under finalefesten torsdag kveld.

- På TV ser det ut som du taklet nederlaget bra. Sved det ikke litt?

- Kan folk slutte å si at "det ser ut som"? Når folk sier det til meg, så høres det så utroverdig ut. Men vet du hva? Det går helt fint. Jeg reiste hit uten penger, jeg hadde lyst til å vinne Paradise Hotel. Selvfølgelig hadde jeg trengt de pengene. Men er det én person jeg ville delt med, hadde jeg selvfølgelig delt med de som har hjulpet meg til finalen - Erik, Ingrid og Oskar. Men Leo eller Erik er verdige vinnere. Og tap og vinn med samme sinn. Jeg fikk dessverre ikke penger, men jeg vant så masse mer.

- Hva vant du?

- Kjærligheten, venner, en ferie og jeg vant Paradise Hotel 2018. Dessverre ingen penger, men hva har penger å si? Det er materialistisk.

Les også: Julie Grindbakken og Oskar Johansson fant kjærligheten på Paradise Hotel

Fikk kun tre stemmer

Leo og Julie har vært med helt fra start, med unntak av en liten pause mens de begge har blitt sendt hjem, for så å vente tilbake igjen.

I finalen sanket Julie og Leo sju stemmer fra de resterende jurymedlemmene, mens konkurrentene Erik Sæther og Ingrid Fosså Aguiliz kun fikk tre stemmer.

Det falt ikke i god jord hos spesielt Erik, som uttalte:

- Andreplass for meg er det samme som sisteplass.

- Jeg trodde jeg skulle ryke i uke én

Leo Faa forteller at han er overrasket over at han endte opp i finalen av Paradise Hotel.

- Jeg trodde ikke jeg skulle vinne i det hele tatt, men så plutselig - tolv uker senere - står jeg der med kula ved føttene mine.

- Du var kjapt ute med å kaste kula?

- Det tok så forbanna lang tid å få den pengesummen til å øke gradvis. Det gikk så jævla sakte! Så begynte beina mine å skjelve. Jeg var veldig fokusert, men kroppen var ikke helt på samme plan. Så tenkte jeg: "Jeg må bare kaste den. Når den kommer opp på 200.000 må jeg bare kaste den, jeg klarer ikke mer." Bare bli ferdig med det.

Stakk av med alt

I troskapstesten var den samlede premiepotten på 500.000 kroner. I troskapstesten skal de to vinnerne holde kula samtidig som at pengepotten øker. Slipper ingen kulene sine, deles premien likt mellom vinnerene. Leo valgte altså å slippe kula på bare 200.000 kroner. Det betyr at han sikrer seg pengene, mens Julie ikke får noe.

Selv bedyret Julie Grindbakken at hun aldri ville sluppet kula.

I fjorårets sesong slapp Martine Lunde kula i troskapstesten med Kevin Rene Gustavsson på 50.000 kroner.

Les også

Julie Grindbakken (21) om Paradise-sexen: - Hvorfor skal man holde så veldig igjen?

Les også

Leo Faa om jubileumssesongen av Paradise Hotel: - Det er så mye drama, intriger og sex - det er alt

Les også

Slik stalker du deltakerne i Paradise Hotel 2018 i sosiale medier

Les også

Erlend Elias er bekymret for at lillebroren skal være med i Paradise Hotel

Les også

Se Julie avsløre at hun skal være i Paradise Hotel til mormoren

Les også

Her er deltakerne i Paradise Hotel 2018

Kommentarer til denne saken