Gå til sidens hovedinnhold

Marius Borg Høiby med i siste episode av «Skam»

Kronprinsesse Mette-Marits sønn Marius Borge Høiby er med i sesongavslutningen til TV-serien «Skam», ifølge NRK.

(SIDE2:) Marius Borg Høiby dukker opp på en fest i fredagens sesongavslutning av «Skam», der også artisten Astrid Smeplass – bedre kjent som Astrid S. – er til stede. Episoden markerer slutten på sesong to av den populære serien.

Serien har vært vilt populær . Nylig måtte NRK e stenge for flere «Skam»-søknader til sesong tre, bare et døgn etter at de søkte etter en ny mannlig skuespiller.

Les også: Han er Skam-Nooras virkelige kjæreste

Serien har sørget for storsalg av Skam-Nooras leppestift og debatt om viktige temaer.

- Mange gjør som Noora, de låser seg inne og er redde for hvilket stempel de skal få, sa ressurssenter for voldtekt til Side2.

SE OGSÅ: 5 ganger Skam (og Noora) tar opp viktige temaer

Skam har vært fri for kjente ansikter. Men i siste episode av sesong 2 dukket altså både Astrid S og Marius Borg Høiby opp. Borg Høiby skal være kompis av Thomas Hayes, som spiller William.

Kongehuset ønsket ikke å kommentere statistrollen til Høiby, men i løpet av sin reise med Litteraturtoget kom det fram at kronprinsesse Mette-Marit er fan av serien, skriver kanalen.

– Det er fantastisk at serien har skapt en så stor samtale. Det har skapt en samtale om vanskelige tema, det har blitt en mulighet for meg som mor til å forstå barna mine og den verden de lever i. Det har vært fint for meg, sa kronprinsesse Mette-Marit.

Les også: Kjenner du igjen Skam-stjernen?

I mai bekreftet serieskaperen Julie Andem at hun jobber med sesong tre av serien. Rundt en million seere har serien hatt på det meste, og færre blir det neppe på sesongens siste episode. (©NTB)

Kommentarer til denne saken