Gå til sidens hovedinnhold

Miley Cyrus gjorde som Sophie Elise

Er dette den nye tattoo-trenden?

(SIDE2): Kattefjes på innsiden av leppene - hot eller not?

Ikke synlig

Tidligere i år overrasket den 19 år gamle toppbloggeren Sophie Elise Isachsen med ny tatovering, på innsiden av underleppa.

«Jeg er gal. I dag tok jeg en tatovering på innsiden av leppen, en hello kitty med "X" istedenfor øyne. Altså, ikke en edru hello kitty med andre ord. Hva synes dere? Og nei, det var ikke vondt. Det er den minst vonde jeg har tatt. Vet noen vil komme med "åh den blir kul når du er 50" men hvem bryr seg? Den er inne i leppa og vises ikke med mindre jeg ønsker det», skrev Sophie Elise på bloggen sin.

Nå har popartisten Miley Cyrus valgt samme form for kroppskunst som den norske bloggeren. Fredag denne uka la 21-åringen nemlig ut bilder på Instagram som viser hennes nye tatovering.

I likhet med Sophie Elise valgte også Miley et katteansikt som motiv, men i stedet for en «full Hello Kitty» har sangeren fått tatovert inn et trist kattefjes.

Dette er ikke første tatoveringen til den tidligere «Hannah Montana»-stjernen og Miley Cyrus har tidligere vært flere ganger hos blant annet den kjente tatovøren Kat Von D, skriver Daily Mail. Hun fikk sin første tatovering som 17-åring da hun fikk skrevet inn «Just Breathe`» på ribbeina.

- Ikke farlig

Tatovør Maja Mamasan ved«Lucky 7 Tattoos» i Oslo har tidligere uttalt til Side2 at det ikke er farlig å ta tatovering på innsiden av leppene.

- Det er mange som har tatovering på innsiden av leppene så det i seg selv er ikke noe nytt. Jeg vil ikke si det er noen trend, men det blir kanskje det nå siden det får den type oppmerksomhet, spøkte tatovøren.

Mange undrer kanskje over hvorfor noen ønsker en tatovering som ikke er synlig, men Maja påpekte at dette for noen kan oppleves som å pushe seg selv på flere områder.

- Folk gjør jo mer og mer for å overskride egne grenser. Dette kan være en heftig opplevelse for noen, samtidig som mange synes det er bra at tatoveringen ikke er synlig, forklarte tattoo-eksperten i intervjuet med Side2.

Sophie Elise skrev i sitt blogginnlegg at det ikke var noe spesielt smertefullt å ta Hello Kitty-tatoveringen, noe tatovøren Maja var enig.

- Jeg har også tatovering på innsiden av leppe og denne er den minst vonde jeg har tatt. Og jeg har tatoveringer på alle kroppsdeler! sa hun.

Reklame

Her kan du levere Vikinglotto