Gå til sidens hovedinnhold

Moretz og Beckham: - Jeg liker måten du ser på meg

Chloe og Brooklyn er så søte sammen.

(SIDE2): Nylig innrømmet de at de har vært kjærester lenge, men har holdt en lav profil for å unngå oppstyr. Ikke så rart, med tanke på at hun er kjent skuespiller og han modell – og ikke minst, sønn av superparet David og Victoria Beckham.

LES mer: Brooklyn Beckham og Chloë Grace Moretz deler kjærestebilde på Instagram

Men etter at de har fortalt offentlig at de er et par, så har Chloe Grace Moretz (19) og Brooklyn Beckham (17) sluppet følelsene løs, også på sosiale medier. De deler stadig vekk bilder, og sist viste Chloe hele verden hvor glad hun er i sin to år yngre kjæreste.

- Hei Brooklyn. Jeg liker måten du ser på meg, det er alt, skriver hun til bildet, som viser en glad Brooklyn med et svært forelsket blikk.

Moritz er best kjent for Kick Ass-filmene, mens Beckham har vært på coveret av blant annet Vogue flere ganger. De to møttes første gang under Paris Fashion Week i 2014, og har hatt et av-på forhold siden. Han er også en ivrig fotograf og skater, noe han dokumenterer hyppig på Instagram.

LES også: Victoria Beckham bak disken, David i døra, og sønnen Brooklyn som helgevakt

Brooklyn er ikke den eneste av Beckham-brødrene som har fått oppmerksomhet i media i det siste. Cruz (11) smeltet alles hjerter da han sang Twista og Faith Evans «Hopeful» i en video som mamma Victoria delte på sin Instagram-profil.

Også lillebror Romeo er henholdsvis ivrig fotograf og Burberry-modell, mens lillesøster Harper er glad i å male .

Kommentarer til denne saken