Gå til sidens hovedinnhold

Nå er filmklippene som avslører Taylor Swift her

Kim Kardashian har frigitt klippene som gir Swift et forklaringsproblem.

(SIDE2): Det har stormet rundt Taylor Swift og rapperen Kanye West etter at sangen «Famous» ble sluppet.

I åpningslinjene av sangen sier nemlig rapperen at han tror Taylor fremdeles ville hatt sex med ham, ettersom det var han som gjorde henne berømt.

Avslørt på Snapchat

Det tok ikke lang tid før Taylor, som tidligere har hatt bråk med både Katy Perry og Demi Lavato, tok til sosiale medier og pressen for å klage over måten hun blir fremstilt på.

Frem til nå har Taylor insistert på at hun ikke fikk noen advarsel før sangen ble publisert, og hun har også sagt at hun ikke godtok noe av det som ble sagt om henne.

Det var imidlertid før Kim Kardashian bestemte seg for å legge ut en video som filmer hele samtalen hun og Kanye West hadde i forkant av sangen gjennom Snapchat.

Filmet hele samtalen

Det er ikke bare noen få scener eller klipp Kim Kardashian har bestemt seg for å dele. Det er hele samtalen, hvor Taylor Swift blant annet sier at hun tar det å bli nevnt i Kanyes sang som et kompliment.

- Du kan velge den setningen du føler passer best. Jeg blir ikke såret av noen av dem, og jeg setter så stor pris på at du ringer meg for å fortelle om dette i forkant, sier Taylor over telefon.

Deretter forsikrer hun rapperen om at hun selv skal fortelle pressen at han ringte henne i forkant av sangen, og at det ikke skal oppstå noen offentlig krangel mellom dem.

Om du vil høre hele samtalen kan du følge Kim Kardashian på Snapchat, eller besøke brukeren KimKsnapchats på Instagram.

Forsvarer seg på Twitter

Taylor Swift vil imidlertid fremdeles ikke gi seg, og tar til Instagram for å forklare fansen at det hun har reager på er bruken av ordet «bitch», noe man ikke kan høre at de prater om over telefonen.

- Han lovte å sende meg sangen før den ble publisert, men det gjorde han ikke. Jeg fikk ikke høre sangen, og selv om jeg så gjerne ville like den, og ville at vi skulle ha et godt forhold oss mellom, ble det vanskelig for meg å godkjenne det han sa, sier Swift, før hun fortsetter:

- Det å bli fremstilt som en løgner når du ikke blir gitt den fulle historien er et karakterdrap, og jeg vil gjerne bli eskludert fra denne samtalen videre.

Fans går amok

Ikke overraskende går flere nå amok på Twitter, og det mangler ikke på morsomme videoklipp eller bilder som illustrerer det Kim Kardashian nettopp gjorde mot Taylor Swift.

Også søstrene tar til sine sosiale medier for å vise støtte til Kardashian, og ber sine følgere om å se på Snapchaten hennes.

Så langt ser det ut som om de fleste er på realitystjernen sin side i dramaet.

Kommentarer til denne saken