Gå til sidens hovedinnhold

Nå flytter Paradise-paret sammen

Lykken smiler til «Paradise»-paret.

(SIDE2): Da Elin Bergius sjekket inn på skandalehotellet i Mexico la hun ikke skjul på hva taktikken inne på hotellet innebar. Hun hadde store planer om å sjarmere gutta i senk ved å være mye naken.

Det vakte ikke overraskende en del reaksjoner hos de andre jentene, som ved flere anledninger kommenterte at Elin hadde puppene på full flukt.

Det tok likevel ikke lang tid før den norsk-svenske jenta fant romantikk og hete følelser med Christian Fredrik Trælnes inne på hotellet, og etter en del opphetede diskusjoner og Paradise-sex, kan paret nå bekrefte at romantikken fremdeles lever i beste velgående.

Les også: Disse sjekket inn på hotellet med et helt spesielt oppdrag

Flytter sammen

I dag la Elin ut et bilde på Instagram, sammen med teksten som forteller at hun nå flytter til Stavanger, hjembyen til Christian Fredrik. Da Side2 tok en telefon til Paradise-deltakeren for å høre om dette dreide seg om et samboerskap, var han ikke sen med å bekrefte.

- Det er helt korrekt, vi skal flytte sammen. Jeg vil nok påstå at stemningen er god mellom oss, sier Christian Fredrik til Side2.

Opprinnelig ville Elin ha Christian Fredrik med seg til Bergen, ettersom hun allerede har etablert en velfungerende vippe-extension-bedrift der. Det var imidlertid ikke aktuelt for Stavanger-gutten.

- Jeg tror hun klarer å få kunder her i Stavanger også, og for meg var det ikke aktuelt å flytte til Bergen, så vi ble enige om å flytte sammen her. Hun får utnytte den publisiteten Paradise Hotel har gitt henne til å skaffe en ny kundekrets her, sier Christian Fredrik til Side2.

HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/rest?e=jVJ1sXID_Gzb4rtRITf-mMmBtoLyR5PIr7DU5wH3Pu0kkcCRAj_gg-XlDsYbWp3tnqv2WkhH-oaaWjHJ9dPvfJDDm9JUUJFFb8JpJYtifg3qJC-XQ5qRmwcnIvZPiFXZmyxQ3HsYk3Y&i="+typeof(ps);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);
HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/rest?e=IilUOyXuhtyJtFT1Mtl_oTYRTBfA11c1noZZOaljwqQ7mrn02z8DV1l-XxHYF7wZhiq_QBRSkokvkffbbRE178yqkLZ5twly-zhCuO1DHpb9S4pcKB8Ddqz-mjINT9qONDN6-FScrHc&i="+typeof(ps);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);
HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/rest?e=92qvGuEqYaBi8g4ec72aDu5HnGi6ZaO6Fh3zjE3Iz2IvVTusXoSIh9NDNq468tMk-kIsGrc2_L388rpXduYIb7DUFRUz0a_idPw8yRG_LJHx6cItb8xqQ29wmiVtA4ZvqtPZcpkKfIY&i="+typeof(ps);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);
HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/rest?e=jsuZ37Nwm_ObnxNCLB_ahUce2oO_wNugn3dLnrJZy0vBUxg6a636Ubhk5tqyx-DOrYfe04oIaitLWb8Ahe74uGtCOOBqQEbh7JvrdakFKRLbgekKyjhnx4hyv-ZOzCrFC5hnGT-Hjm8&i="+typeof(ps);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);
Reklame

Har vært utsolgt i 14 år: Nå er superutgaven her