Gå til sidens hovedinnhold

Nå har Justin Bieber det mest likte bildet på Instagram

Artistens nostalgiske bilde har slått rekorden til Kendall Jenner.

(SIDE2): I juni i fjor ble bildet av Kendall Jenner (20) med hjerteformet hår Instagrams mest likte innlegg, men nå må realitystjernen gi fra seg førsteplassen til Justin Bieber (22).

Minner

Ifølge EOnline! er det nemlig et gammelt kyssebilde av Justin og Selena Gomez (23) som nå troner øverst på listen over de mest likte Instagrambildene.

Artisten la ut bildet for cirka seks uker og nå har Justin Bieber slått Kendall Jenners hårbilde med flere titusen likes, skriver Aftonbladet.se.

Til tross for at Justin mimrer tilbake til kjærestetiden med Selena så har de to ikke vært et par på flere år. Men etter at Justin delte kyssebildet så har flere spekulert i om at det kan være noe på gang igjen mellom de to superkjendisene.

Mest populær

Mens Justin Bieber nå kan skryte av å ha det mest likte bildet på Instagram, så er det Selena Gomez som har flest følgere.

Den 23 år gamle sangfuglen og skuespilleren er faktisk den mest populære personen på Instagram med 77,6 millioner følgere.

Tidligere i år ble det nemlig kjent at Selena Gomez hadde tatt over Instagram-tronen og kapret førsteplassen foran den forrige rekordholderen Taylor Swift.

Kommentarer til denne saken