Gå til sidens hovedinnhold

Nye bilder av Johnny Depp gjør fansen bekymret

Mener skuespilleren er syk.

Nylig gjestet skuespiller Johnny Depp (54) Russland med bandet sitt Hollywood Vampires. Bandet var i landet for å spille konserter, og tok seg også tid til å stille opp på bilder med fansen.

Etter at bildene traff nettet, har mange reagert med bekymring. Grunnen er at de mener Johnny Depp ser syk ut.

De fleste er vant til å se Pirates Of The Carribean-stjernen med skjegg og halvlangt hår. I Russland møtte han fansen med delvis barbert hode og uten skjegg i ansiktet.

Les også: 20 ting du neppe visste om Johnny Depp

Bildene, som ble lagt ut av russiske fans på blant annet Instagram, preges ikke overraskende hovedsaklig av beundring og hyllester. Men innimellom alt skrytet, er også mange bekymret for skuespillerens helse.

Mange mener at han har mistet mye vekt, og ser usunn ut.

«Jeg ville ikke kjent ham igjen», skriver Instagram-brukeren @francesmeulder.

«Jeg ber for Johnny og at han er ok og at dette er for en film. Hvis ikke og han faktisk er syk, får han også mine dypeste bønner. Kom igjen kjekken, du kan gjøre dette hvis du er syk» skriver @ruthellynb826 på Instagram.

«Johnny Depp er syk. Bare se på dette bildet av ham» skriver brukeren @bryan700 på Twitter.

Johnny Depp er i disse dager i en rettslig konflikt med to tidligere livvakter, som har saksøkt ham for å skape et «giftig arbeidsmiljø», skriver The Guardian.

Livvaktene hevder blant annet at de har utestående lønn og har måttet jobbe i en verden full av dysfunksjonalitet og kaos. I tillegg skal de ved flere anledninger ha vært nødt til å beskytte Johnny Depp mot seg selv.

Johnny Depp har gjennom rollene sine i filmer som 21 Jump Street, Cry-Baby, Edward Scissorhands, Chocolate og Pirates Of The Caribbean, vært en av Hollywoods mest elskede skuespillere.

I 2016 tok den daværende kona hans Amber Heard ut skilsmisse og hevdet at hun var blitt utsatt for både psykisk og verbal mishandling. Utfallet ble at Johnny Depp skulle betale Amber Heard sju millioner dollar.

Les også

Kevin Federline krever tre ganger så mye i barnebidrag fra Britney Spears

Les også

Derfor er de Hollywoods hotteste par

Les også

12 gutter vi forelsket oss i på 90-tallet - slik ser de ut nå

Les også

Amber Heard saksøker 20 av Johnny Depps venner

Les også

Eksen Vanessa Paradis forsvarer Johnny Depp

Les også

Amber Heard anklager Johnny Depp for vold

Kommentarer til denne saken