Gå til sidens hovedinnhold

Nye bilder av Taylor Swift vekker oppsikt

Har sangstjernen lagt seg under kniven?

(SIDE2): Tidligere i år var det rumpa til Taylor Swift (26) som vakte oppsikt, men nå er artistens frontparti som får oppmerksomhet.

Dristig antrekk

I april ble det satt i gang flere spekulasjoner om «hva om har skjedd Taylors rumpe» etter at 26-åringen dukket opp på den røde løperen i en åletrang buksedress. Flere mente nemlig at sangfuglen hadde en tydeligere større og mer formful bakdel.

LES HELE SAKEN HER: - Har Taylor Swift rumpeimplantat nå?

Nå har nye bilder av Taylor Swift igjen satt i gang en ny rykteflom om at stjernen har lagt seg under kniven og forstørret brystene ved hjelp av plastisk kirurgi.

Denne uka var artisten på Selena Gomez-konsert hvor hun kom sammen med sin nye flamme, Tom Hiddleston (35).

Pressekorpset var selvfølgelig til stede og knipset bilder av det ferske paret, men det er ikke Taylors nye kjæreste som skaper overskrifter.

(Artikkelen fortsetter under)

- Fra A-cup til C-cup

Flere utenlandske medier og mange i sosiale medier mener at Taylor Swift har fått en tydelig større byste og at hun ser helt annerledes ut enn bare for noen måneder tilbake.

Blant annet så hevder Radar Online at de har snakket med tre ulike plastiske kirurger som er helt klar på at Taylor har lagt inn implantater.

Én av legene mener at kjendisen har gått fra en A-cup til en C-cup. Avisen Metro har også snakket med en plastisk kirurg som tror at Taylor har operert puppene.

- På de nye bildene er brystene hennes mer definerte og større. Det ser ut som at hun har implantater i en moderat størrelse som er tåreformede, sier lege Adrian Richards.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

BH-hjelp?

Også på Twitter har folk lagt merke til frøken Swifts bryster.

- Skal vi alle bare late som at Taylor Swift ikke har operert puppene? Ja, OK, skriver en bruker.

- Omg, det er så tydelig at Taylor Swift har operert brystene, du kan se formen på implantatene hahaha, twitrer en annen.

Samtidig er det flere som påpeker at Taylor Swift har tilbrakt mye tid på treningsstudio de siste månedene i tillegg til at hun har gått opp i vekt, og at disse forandringene er det som gir henne «nye» former.

Noen hevder også at det er BH-en til 26-åringen som gir henne et «puppeløft» og at det derfor ser ut som at hun har større bryster.

LES OGSÅ: 8 dumme skjønnhetsvaner kvinner har

Kommentarer til denne saken