Sorry, folkens. Sjansen til å gifte seg med en kongelig er definitivt over (i alle fall i løpet av de nærmeste årene) etter at prins Harry og Meghan giftet seg i Windsor 19. mai.

I forbindelse med det kongelige bryllupet forrige uke, har imidlertid en spesiell slektning av de britiske kongelige klart å fange flere store mediers oppmerksomhet - i tillegg til mange jenter som fortsatt har en liten prinsessedrøm der ute.

Mannen er Louis Frederick John Spencer (24) - prins Harrys fetter og Dianas nevø.

Digger du kongelige? I den splitter nye podcasten Helt Konge får du vite alt du trenger å vite om de kongelige - og det du ikke visste at du lurte på. Helt Konge er også tilgjengelig i iTunes eller på heltkonge.blogg.no.

Louis Spencer er selv ikke teknisk sett kongelig, men ankomsten hans til bryllupet er definitivt en konge verdig.

Han kom til Windsor Castle sammen med deler av familien sin - moren Victoria Aitken og to av søstrene sine, Lady Eliza Spencer og Lady Kitty Spencer.

«Han er enda hottere enn Harry og William kombinert, så du kan tilgi at han ikke er en prins», skriver amerikanske Cosmopolitan.

«Han gjorde en slående ankomst sammen med sin mor, Victoria Aitken, og søstrene Lady Eliza og Lady Kitty Spencer», skriver People.

Louis er sønn av jarl Spencer, prinsesse Dianas bror. Ifølge Daily Mail har han studert ved University of Edinburgh. Popsugar skriver at han for det meste holder en relativt lav profil, men at han stadig vekk kan sees på storstilte sosietetsarrangementer mens han eskorterer sine søstre eller mor.

Som nettstedet riktignok poengterer: En gang vil han antakeligvis arve sin fars tittel, noe som gjør den fremtidige kona hans til hertuginne.

Han har allerede flere høyprofilerte fans, blant annet Nicki Minaj. Da han fikk komme backstage og møte henne etter en konsert i 2015, delte artisten et bilde på Instagram-kontoen sin, hvor hun skrev:

«Sjekk ut bryllupsbildet vårt»

Litt konkurranse der, altså!