Gå til sidens hovedinnhold

Prinsebryllupet: - Ingen fra det norske kongehuset er invitert

Derimot forventes det mange kjendisgjester fra underholdningsbransjen når Meghan Markle og prins Harry skal gi hverandre sitt ja.

Ingen norske kongelige vil være til stede i bryllupet mellom Meghan Markle og prins Harry lørdag 19. mai, erfarer Side2s samarbeidsmagasin, Her Og Nå.

Det kommer heller ingen gjester fra det svenske eller noen av de andre europeiske kongehusene, skriver bladet i sin seneste utgave.

Les også: - Prins Harry inviterer eksene i bryllupet

Gjestelisten kommer ikke til å bli offentliggjort før selve dagen for bryllupet. Likevel spekuleres det i at David og Victoria Beckham, Elton John og medlemmene av jentegruppa Spice Girls er invitert.

I tillegg forventer man at mange av Meghan Markles skuespillervenner kommer til å være til stede.

- Grunnen er nok at Harry bare er nummer seks i arverekken til den britiske tronen. Dessuten er ikke forholdet mellom det norske og britiske kongehuset så tett som det var da kong Olav levde. Han og dronning Elizabeth sto hverandre svært nær, sier Her Og Nås kongeekspert Roger Øversveen i en kommentar til Side2.

Digger du kongelige? I den splitter nye podcasten Helt Konge kan du bli bedre kjent med både prins Harry og Meghan Markle og få med deg alt du trenger å vite før det kongelige bryllupet. Helt Konge er også tilgjengelig i iTunes.

Kronprinsesse Mette-Marit og kronprins Haakon var gjester da Charles og Camilla hadde bryllup i Windsor Castle i 2005.

I tillegg var kong Harald og dronning Sonja gjester da hertuginne Kate og prins William giftet seg i Westminster Abbey i 2011.

- Selv om tonen var svært god da Kate og William besøkte Norge i vinter, ses de norske og britiske kongelige ikke ofte. Det britiske kongehuset har i det hele tatt ikke så mye kontakt med de andre kongehusene i Europa, avslutter Øversveen.

Les også

Bli bedre kjent med britenes nye favoritt: Meghan Markle fra A-Å

Les også

Meghan Markles far kommer ikke i bryllupet

Les også

Slik var Harald og Sonjas dramatiske kamp for å få hverandre

Les også

- Prins Harry inviterer eksene i bryllupet

Les også

Podcast: Når svigers er den britiske kongefamilien

Les også

Så mye vil bryllupet til prins Harry og Meghan Markle koste

Kommentarer til denne saken