Gå til sidens hovedinnhold

Ronaldo viser muskler på Instagram

Ingen tvil om at fotballstjernen liker å vise seg frem.

(SIDE2): Ronaldo deler feriebilder på Instagram.

Opptatt av hvordan han ser ut

Han er den store helten i Portugal, og i år var han med å lede landets fotballag til EM-finale og seier.

Cristiano Ronaldo (31) er dessuten ofte å finne på lister med verdens kjekkeste fotballspillere, men ifølge The Sun skal fotballspilleren ha fått god hjelp til å pynte på utseendet.

Avisen hevder nemlig at 31-åringen har brukt rundt en halv million kroner på å fikse på blant annet linjer i ansiktet, tenner, nese og øyenbryn.

Real Madrid-spilleren legger ikke skjul på at kroppen er viktig. Nylig delte han et bilde av vaskebrettet sitt på Instagram med enkelt og greit ordet: «Enjoy».

Og det er liten tvil om at folk liker det de ser. På under 15 timer har bildet allerede fått over 2,2 millioner likes og over 40.000 kommentarer!

På ferie i Ibiza

Ronaldo er for tiden på ferie i Ibiza hvor han tydeligvis nyter både sol og papparollen. Tidligere denne uka delte 31-åringen nemlig bilde av seg selv og sin seks år gamle sønn.

I juni år spekulerte flere medier om Ronaldo hadde fått seg ny kjæreste, den italienske glamourmodellen Elisa De Panicis (29). Men fotballstjernen er hemmelighetsfull når det gjelder kjærlighetslivet og foreløpig har han heller ikke delt noen bilder av selv selv og 29-åringen i sosiale medier.

Ronaldo var tidligere sammen med Irina Shayk. Forholdet tok slutt i 2015 etter at paret hadde vært sammen i fem år.

LES mer: Denne dama omtales som Cristiano Ronaldos nye kjæreste

Kommentarer til denne saken