Gå til sidens hovedinnhold

Sandra Lyng: - Jeg tar utfordringen!

Artisten får endelig være med på russefeiringen.

(SIDE2):En guttegjeng fra Nordstrand har bedt med artist Sandra Lyng (29) på russefest, «rulling» og «hooking», fordi de synes det er synd at hun gikk glipp av russefeiringen.

- Så søte de er. Da skal jeg bli med på «rulling». Det tror jeg blir gøy. Jeg tar helt klart utfordringen, men «hooking» kan jeg ikke love, sier artist Sandra Lyng og ler.

Hun er kjæreste med Lasse Joachim Langerud (32), og de to har nylig kjøpt leilighet sammen. Paret har vært sammen siden sist høst, og har nå altså valgt å ta steget videre ved å flytte sammen på Skøyen.

Grunnen til at de 26 russeguttene fra Nordstrand ønsker å ha med Sandra på russebussen, er et blogginnlegg hun skrev torsdag, hvor hun innrømmer at hun skulle ønske hun fikk opplevd russetiden.

«På grunn av Idol, og alt som fulgte med det i form av senere plateslipp og turnéer droppet jeg halvveis ut av skolen. Jeg leste på egenhånd, men fikk dessverre aldri opplevd det å bli russ», skriver hun på bloggen.

LES SAKEN: Kronprinsparet er klare for «rulling»

Sandra Lyng valgte musikken

Sandra kom på fjerdeplass i Idol i 2004. Det ble starten på artistkarrieren og turnelivet, og hun valgte å droppe ut av skolen. Derfor fikk ikke 29-åringen vært russ, noe hun i ettertid synes er litt dumt.

- Det virker som de har det så innmari gøy. Man feirer med de man har gått på skole med i mange år, og jeg skulle gjerne vært med på den feiringen. Jeg liker konseptet med at ungdom fra hele landet samles for å ha det gøy, det synes jeg er en fin ting, sier hun til Side2.

Hvordan ville du vært som russ?

- Jeg tror jeg ville vært en gladruss! Og en som tar mange knuter, kanskje ikke de mest utfordrende, men jeg ville i hvert fall tatt den knuta hvor man skal overnatte i rundkjøringa i Mosjøen.

Når Sandra blir med Nordstrand-russen på «rulling» til neste år, (for de starter ikke festingen før en drøy måned før 17.mai 2017), så tror hun at de vil synes det er gøy å feste med henne.

- Jeg tror jeg er morsom å feste med, blant annet fordi jeg ikke blir flau. Jeg er gjerne den som danser og står på stolene, sier hun og ler.

Slipper ny partylåt

Artisten har også tankene sine mot russen for tiden, fordi hun i dag, fredag, slipper en ny singel. «LIQR» er en festlåt, som skal gå ut til russ, festglade mennesker og de som vil ha ett avbrekk i hverdagen.

- De første jeg tenker på med låta er russen, fordi de er flinke til å feste. LIQR er rett og slett en partylåt, og jeg håper den får folk til å danse.

Ordet «rulling» ble for alvor kjent gjennom NRK-serien «Skam», hvor en av hovedkarakterene, William, er russ.

HTML EMBED
embedNAvideo("c6WrTba5ykHGyGXd8engQQ", false)
HTML EMBED
embedNAvideo("suRb1j36Lo6EsPltA4uOew", false)