Gå til sidens hovedinnhold

Se videoen Miley lagde på sykehuset

Stikkordene på den sprø kortfilmen er en hjerne, en naken kropp og psykedeliske effekter.

HTML EMBED

(SIDE2): I tillegg ser vi en brannskadd julenisse og en lesbisk Bigfoot, samt hører elektronisk musikk og ordet fuck en rekke ganger.

Tidligere i år ble Miley Cyrus lagt inn på sykehus etter en allergisk reaksjon, og det var da popstjernen laget filmen sammen med sine venner i bandet Flaming Lips. De er utkledd som regnbue, sopp og blomster, forøvrig.

Kortfilmen heter Blonde Superfreak Steals the Magic Brain. Det er ikke Miley som er freaken, det er en langhåret blondine, som stort sett er naken - og stjeler hjernen fra en komatøs Miley. Og hjernen, den skal være John F. Kennedys - og ha overnaturlige evner og inneha den originale oppskriften på det narkotiske stoffet LSD.

Og gærningen som vil ha hjernen, er ingen ringere enn Moby.

- Dette er videoen vi egentlig hadde tenkt å lage til en låt med referanser til LSD. Vi var heldige å få noen timer med en sengeliggende Miley. Selv om hun var ganske syk, så lo hun og hadde en haug med absurde forslag, sier frontmann i Flaming Lips, Wayne Coyne til rollingstone.com.

Resultatet er overveldende, for å si det pent, og du kan se videoen øverst i denne artikkelen.

Coyne beskriver filmen slik:

- Miley våkner og er forbanna over at hjernen er stjålet. Hun hyrer en brannskadd julenisse og en lesbisk Bigfoot for å ta den blonde superfreaken. Miley sørger over tapet av den magiske hjernen, mens Moby får stadig sterkere krefter av regnbuer fra helvete. Til slutt dreper den blonde superfreaken julenissen og Bigfoot, og en baby-muldvarp ender opp med hjernen...

Reklame

Her kan du levere Vikinglotto