Noen ganger føler man at forandringer fryder. Det kan være en ny hårsveis, ny garderobe eller endringer av omgivelsene. Men hva om man er så lei av sine gamle omgivelser at man bare har begynt å gi fullstendig blanke i alt og alle?

Slik kan det være med arbeidsplasser. Kanskje man føler at man ikke utvikler seg nok på jobb. Kanskje man vil gjøre noe nytt. Kanskje man bare misliker sjefen så mye at man lenger ikke bryr seg.

Les også: Kjenner du deg igjen i disse punktene, har du jobbet for lenge i butikk

Slik må det være for disse seks menneskene. Inspirert av Buzzfeed, har vi samlet seks historier på hvordan disse bestemte seg for å si opp på jobben sin.

Noen gode (og ikke så gode) tips til når du skal levere oppsigelsen!

1. Kortet som sa alt

«Sjefen min gav bort timene mine til flere kollegaer uten at jeg visste noe om det. Da jeg fant dette ut, konfronterte jeg han med informasjonen jeg satt på. Fyren benektet ikke engang på hva jeg hadde sagt og sa: 'Ja, det stemmer.' Jeg gav han et kort der det stod helt nederst at jeg sa opp. Han lo og lurte på om jeg virkelig mente det som stod på kortet. Jeg sa ja, og stormet ut av arbeidsplassen min.»

- Erika Raelyn, Buzzfeed

2. Hun som kjeftet på sjefen sin foran kundene sine

«Etter en lang arbeidsdag kom sjefen min bort til meg og slengte upassende kommentarer som ville fått de fleste til å se rødt. Rett foran alle kundene våre sa jeg at oppførselen hans var årsaken til at kona hans ville forlate han. Der og da sa jeg opp, og har aldri sett tilbake siden.»

- Carleec4abce7c24, Buzzfeed

3. Hun som ba alle om å dra til helvete

«En venn av meg dro oppsigelsen hennes ganske langt. Hun jobbet i en restaurant og fortalte alle kollegaene hennes om å dra til helvete. Det hele endte opp med at hun stjal mat mens hun kastet fra seg et par saftige gloser.»

- Gvicki36

Les også: 12 tegn på at du hater jobben din

4. Når man ikke klarer å holde det inne

«Sjefen min lot meg ikke dra på toalettet for å kaste opp, så jeg kastet opp på henne istedenfor. Etter den kleine hendelsen, sa jeg opp, kastet opp igjen og dro min vei.»

- JazzyMitch, Buzzfeed

5. Slik velger man en avslutningslåt

«Jeg sa opp på en ordentlig måte da jeg skrev en skriftlig oppsigelse, men jeg dro den kanskje litt lenger da jeg satte på 'I Don't Fuck With You' veldig høyt mens jeg valset ut av arbeidsplassen min.»

- mormcg, Buzzfeed

6. Han som ikke klarte å holde seg under Black Friday

«Jeg pleide å jobbe i en elektronikkbutikk som ikke finnes lenger. På Black Friday kom det en eldre dame som klaget over at køene var for lange og at det gikk for treigt. Da jeg fortalte henne at vi gjorde det beste vi kunne for å få alt til å gå raskere, spyttet hun meg i ansiktet. Sjefen min, som så det hele, gav meg noe å tørke meg med og sa: 'Jeg vet at det suger, men kan du bare holde ut i dag?' Jeg tørket ansiktet mitt, gav henne papiret og sa: 'Jeg tar lunsj'. Jeg kom aldri tilbake igjen.»

- Ty, Buzzfeed

Les også: 11 ting bare folk med hjemmekontor forstår

Les også: Bente Pernillas åpne søknad ble viral, nå har hun fått jobb