Flere fans har spekulert rundt en mulig konflikt mellom Selena Gomez og moren hennes Mandy Teefey etter en rekke hendelser i løpet av vinteren. Uenighetene startet etter at Mandy kranglet med sin datter om en mulig gjenforening mellom ekskjæresetene Selena og Justin Bieber.

I etterkant har Mandy uttalt at hun kanskje ikke er fornøyd med datterens valg av potensielle kjæreste, men at Selena er en voksen kvinne. Kan vi ikke alle bare legge fra oss negativiteten og bli venner igjen? :(

Det ser ut til at det blir en lang vei å gå.

Denne uken tok Mandy til Instagram for å uttrykke misnøye rundt Selenas valg til å være med i Woody Allens nyeste film, A Rainy Day in New York. I flere år har Woody Allen blitt anklaget for overgrep mot sin datter Dylan Farrow, samt sitt kontroversielle forhold til sin adoptivdatter Soon Yi.

Les også: Moren til Selena Gomez er ikke glad for gjenforeningen med Justin Bieber og Selena Gomez

Dette har ført til at flere kjendiser har valgt å ta avstand fra Woody Allen og hans verk. I følge flere amerikanske medier har flere skuerspillere fra A Rainy Day in New York uttrykket hvordan de kommer til å gi bort sin lønning til forskjellige veldedigheter, og aldri jobbe med Woody noensinne igjen.


- Jeg vil ikke tjene noe på denne filmen. Derfor har jeg bestemt meg for å donere pengene mine til Time's Up, LGBT-senteret i New York og organisasjonen RAINN. Jeg vil stå sammen med mennesker som kjemper for at folk skal bli behandlet med respekten de fortjener, skrev Selenas motspiller Timothèe Chalamet i kjølvannet av anklagene mot Woody.

Etter at Mandy postet et bilde på Instagram natt til tirsdag, krevde Selenas fans et svar angående anklagene rettet mot Woody Allen. Teefey besvarte et av fansene og poengterte at Selenas valg i å være med i filmen var en dårlig ide.

Les også: Falske rykter om Allen

- Ingen kan få Selena til å gjøre noe hun ikke føler for. Jeg pratet med henne om å revurdere samarbeidet med Woody Allen, og samtalen satt ikke helt. Ingen kontrollerer henne. Hun kan selv bestemme hva som fungerer best for henne. Uansett hvor mange råd hun får, klarer hun ikke å ta det inn, sier Mandy under bildet.

Mandys uttalelse fikk fansen på Twitter til å få fullstendig amok. Flere fans mener at Mandy henger ut Selena.


De fleste er oppgitt over Selena:


Og noen er ganske sikre på at Mandy prøver å ødelegge Selenas karriere:


Mor og datter har sluttet å følge hverandre på sosiale medier, til tross for at Selena stadig legger ut barndomsbilder av seg selv og moren sin på Instagram. Vi håper inderlig at de kan bli venner igjen og legge uenighetene til siden :(