Gå til sidens hovedinnhold

Sjekk Mileys store Oslo-reklame

Sjekk hvordan Miley skryter av den norske hovedstaden. Og se sightseeing-bildene.

(SIDE2): Onsdag kveld stod den kontroversielle artisten Miley Cyrus (21) på scenen i Telenor Arena.

Ut på byen?

Både publikum og hovedpersonen selv synes det var god stemning ute på Fornebu, og etter konserten la Miley Cyrus ut følgende melding på Twitter.

«Onsdag kveld i Oslo. Merkelig som f.... det er fortsatt såååå lyyyyst <3<3<3 Jeg bare elsker denne byen!», skrev 21-åringen samtidig som hun la ut et bilde av seg selv tilsynelatende klar for å sjekke ut nattelivet i Norges hovedstad.

LES OGSÅ: Slik var lesernes Miley-konsert

Natt til torsdag holdt Miley Cyrus etterfest på The View.

Tordag var det imidlertid tid for litt Oslo-sightseeing, ut i fra stjernens Instagram-profil kan man se at Cyrus besøkte Frognereseteren.

Først la hun imidlertid ut bilder fra hotellfrokosten på The Thief, der Cyrus disponerer hele den øverste etasjen, ifølge 730.no.

HTML EMBED
HTML EMBED


Broren Braison Cyrus på takterrasen til The Thief.

HTML EMBED


21-åringen tok deretter turen til Frognerseteren:

HTML EMBED
HTML EMBED

- Jeg har hørt dere kan feste!

Miley Cyrus er ute på sin «Bangerz»-turné og konserten har flere ganger vekket oppsikt på grunn av et sceneshow som ikke holder noe tilbake.

LES OGSÅ:- Minner mest om et pornoshow

Dette kunne Side2s anmelder bekrefte i går og hun forteller at Miley spriket i alle retninger:

Hvis du kom for rumperistinga, hånda planta i godt grep på musa eller tunga ute av kjeften, så fikk du det. Ikke bare en gang, en hel haug med ganger. Men onsdag kveld spriket det i alle retninger ute på Fornebu, og da snakker vi ikke bare om beina til Miley.

- Selv før jeg visste jeg skulle hit til Norge på turneen, så ville jeg hit, jeg har hørt det er så vakker her. Jeg skal bruke tid her, så faens takk for det. Jeg og gjengen min skal feste her i kveld, jeg har hørt dere kan feste! sa en strålende Miley.

LES HELE ANMELDELSEN HER: Miley spriket i alle retninger

Reklame

Her kan du levere Vikinglotto