Gå til sidens hovedinnhold

Sju kjendiskrangler vi ikke klarer å glemme

- La oss ønske @ChloeGMoretz velkommen til Twitter siden ingen vet hvem hun er. Flott Nylon-cover da, søta 😲 - Kim Kardashian

Vi kunne ikke tro det da Nicki Minaj konfronterte Miley Cyrus foran hele verden i 2015. Heller kunne vi ikke slutte å måpe da Amber Rose fikk Kanye West til å være helt stille etter en spesiell tweet.

Inspirert av denne spenstige listen fra US Weekly, har vi samlet sammen sju kjendiskrangler som vi ikke klarer å glemme.

1. Katy Perry og Taylor Swift


I et intervju med Roling Stone fortalte sanger (og indirekte bråkmaker) Taylor Swift at låten «Bad Blood» handlet om en annen kvinnelig artist som hun ikke kom overens med. Flere fans spekulerte om dette kunne være Katy Perry, med tanke på indirekte negative kommentarer om hverandre i en rekke ulike amerikanske medier.

Krangelen startet da Katy angiveligvis prøvde å stjele Taylors backupsdansere under Taylors turné. Katy har senere sluppet låten «Swish Swish» som flere mener handler om Taylor. OUCH!

2. Kim Kardashian og Chloe Moretz


Kim Kardashian ble ikke særlig begeistret etter at skuespiller Chloe Grace Moretz kritiserte Kim for nakenbilder som ble lagt ut på sosiale medier. Chloe tok til Twitter for å uttrykke sin frustrasjon.

- Jeg håper du skjønner hvor viktig det er å være et forbilde for yngre kvinner ved å lære dem at man kan tilby mer enn kroppene våre, skrev Chloe.

Og Kim bare:

- La oss ønske @ChloeGMoretz velkommen til Twitter siden ingen vet hvem hun er. Flott Nylon-cover da, søta.

3. Kanye West og Wiz Khalifa


Du klarte sikkert ikke å få øyene av mobilskjermen da Wiz Khalifa og Kanye West kranglet fordi Kanye byttet navn på sitt kommende album for ørtende gang. Krangelen var uskyldig frem til Kanye West dro inn Wiz og Amber Rose sin lille sønn.

Amber slo til med denne tweeten:


Og Twitter mistet det fullstendig:


4. Miley Cyrus og Nicki Minaj


Etter at Miley Cyrus kom med en liten kommentar om Nicki Minaj i flere amerikanske medier, fikk sangeren tilsnakk av rapperen under MTV VMAs i 2015.

- Tilbake til hun bitchen som hadde noe å si om meg i media - hva skjer a', Miley?

Verken Nicki eller Miley har uttalt seg om situasjonen siden.

5. Khloe Kardashian og Amber Rose


Under et radiointervju, omtalte Amber Rose Kylie Jenner som et lite spebarn. I tillegg stilte hun seg kritisk til Kylies forhold til hennes daværende kjæreste Tyga. Dette falt ikke i god smak hos Khloe Kardashian. Realitystjernen tok til Twitter for å kritisere Amber, og Amber slo til med denne lille beskjeden:

- @khloekardashian jeg er så glad for at du drar opp fortiden min som stripper da jeg var kun 15 år gammel. Jeg kommer til å være den lille hora som støtter familien min på samme måte som at søsteren din horer for å støtte hennes, tvitret Amber som motsvar.

6. Orlando Bloom og Justin Bieber


I 2014 klappet Orlando Bloom nesten til Justin Bieber etter at Orlandos eks-kone, Miranda Kerr, ble sett med J-Biebz. I 2012 flørtet 24-åringen heftig med Miranda under Victoria Secret Fashion Show mens hun fortsatt var gift med Orlando.

Heldigvis ble ingen skadet under hendelsen, men Justin dro den for langt da han la ut et bilde av en gråtende Orlando på Instagram. Unødvendig? Definitivt.

7. Kim Kardashian og Adrienne Bailon


I 2014 pratet Adrienne Bailon åpent med E! Online om sitt nåværende forhold til Kardashian-klanen. Adrienne, som tidligere var sammen med Rob Kardashian, fortalte at koblingen hennes til Kardashian-søstrene «skadet» karrieren hennes.

Kim tok til Twitter for å svare på kommentaren til Adrienne:

«Rart at hun påpeker at beslutningen med å være sammen med en Kardashian ødela karrieren hennes, men ironisk nok handler hele intervjuet OM en Kardashian.»

Les også

Perez Hilton raser mot Demi Lovato etter mobbe-tweets

Les også

Her er Kardashian-søstrenes dyreste gaver

Les også

Victoria's Secret-modell med subtilt spark til Taylor Swift på Instagram

Les også

Kim Kardashian viser frem det første bildet av Chicago West

Les også

Jennifer Lawrence om Kim Kardashian: - Vennskapet vårt er ensidig

Les også

10 ganger Kim Kardashian var dronningen av comebacks

Kommentarer til denne saken