Gå til sidens hovedinnhold

Slik ser Gossip Girl-stjernene ut i dag

XOXO, gossip girl.

Sex, drama og komplisert romantikk. Disse er de tre nøkkelordene som definerte en av de mest ikoniske TV-seriene i vår tid.

Vi kunne ikke la være å misunne Blair Waldorf for antrekkene sine og sikle over Chuck Bass, vi elsket å følge med på de bortskjemte rikmannsbarna som levde livet i Manhattens Upper East Side.

Les også: - Nå kommer Gossip Girl-spillefilmen

Men hva gjør stjernene i Gossip Girl i dag? Sjekk ut denne listen for å finne ut!

1. Blake Lively (spiller Serena Van Der Woodsen)


Blake har vært med i store filmer som «Green Lantern», «Hick» og «New York, I Love You». Per dags dato er hun aktuell med filmen «The Rhythm Section». I 2010 møtte hun skuespiller (og sertifisert moromann) Ryan Reynolds, og de giftet seg i 2012. Sammen har de barna James og Ines.

2. Leighton Meester (spiller Blair Waldorf)


Etter «Gossip Girl» fikk Leighton en spenstig musikkkarriere. Hun gav ut singelen «Good Girls Gone Bad» sammen med Cobra Starship og «Somebody To Love». Hun møtte sin nåværende ektemann Adam Brody i 2010, og giftet seg i 2014. I 2015 fikk de sitt første barn Arlo Day Brody. Hun har spilt i filmene «Monte Carlo» og «Date Night». Hun gjorde også sin aller første debut på Broadway i 2014.

3. Penn Badgley (spiller Dan Humphrey)


Penn har også gjort en innsats innenfor musikk og har gitt ut platen «Centerfold» i 2016. Ellers har Penn har vært med i filmer som «The Stepfather», «John Tucker Must Die» og den ikoniske tenåringsfilmen «Easy A». Han er også en selverklært aktivist og kjemper for LHBTs rettigheter og er alliert med aktivistgruppen «Black Lives Matter». I 2014 møtte han Domino Kirke og de giftet seg i 2017. Per dags dato er han aktuell med TV-serien «You».

4. Chace Crawford (spiller Nate Archibald)


Chace har spilt i rekke filmer som «Twelve», «Eloise» og «What to Expect When You're Expecting». Han delte leilighet med sin motspiller Ed Westwick mellom 2007 og 2009. Ellers har Chace også vært i møte med loven etter at han ble tatt for narkotika i 2010. Per dags dato er han sammen med skuespiller Rebecca Rittenhouse og er aktuell med serien «The Boys».

Les også: Blake Lively skal spille kona som oppdager mannens morderiske hemmelighet

5. Taylor Momsen (spiller Jenny Humphrey)


Taylor la skuespillerkarrieren på hyllen for å bli fulltidsmusiker i bandet The Pretty Reckless. Bandet har gitt ut albumene «Light Me Up» i 2010, «Going to Hell» i 2014 og «Who You Selling For» i 2014. Ikke dumt, Taylor!

6. Ed Westwick (spiller Chuck Bass)


Ed har vært i filmer som «Chalet Girl», «J. Edgar» og «Romeo & Juliet». Han har også vært seriene med i «Snatch» og «White Gold» der han hadde hovedrollen. I 2017 anklaget ble Ed anklaget for seksuell overgrep på tre kvinner. Ed slo tilbake mot anklagene og sa at han aldri hadde tvunget seg på noen.

7. Kelly Rutherford (spiller Lily van der Woodsen)


Kelly Rutherford har spilt i rekke b-filmer etter «Gossip Girl». Per dags dato er hun aktuell med TV-serien «Quantico». Siden 2009 har Kelly og hennes tidligere ektemann Daniel Giersch hatt en bitter krangel om foreldrerett på deres to barn Hermès og Helena.

8. Jessica Szohr (spiller Vanessa Abrams)


Jessica har vært i filmer som «Tower Heist», «The Internship» og «Ted 2». Hun var også sammen med sin tidligere motspiller Ed Westwick fra 2008 til 2010. Per dags dato er hun aktuell i TV-serien «Shameless» og er sammen med Scotty McKnight.

9. Matthew Settle (spiller Rufus Humphrey)

Matthew har spilt i flere b-filmer og har ikke vært aktiv siden 2016. Han har et barn sammen med sin eks-kone Naama Nativ.

10. Connor Paolo (spiller Eric van der Woodsen)


Connor har vært med i serier som «Revenge» og «The Brave». Han har også vært med i musikkvideoen til sin tidligere motspiller Taylor Momsen.

Les også: - Gossip Girl-stjernen giftet seg

11. Zuzanna Szadkowski (spiller Dorota Kishlovsky)


Zuzanna har vært med i ymse serier som «Girls» og «The Good Wife». I 2010 åpnet hun og filmskaper Sam Weisman skuespillerskolen «the Sam Weisman Studio» i New York.

12. Michelle Trachtenberg (spiller Georgina Sparks)


Michelle har spilt i en rekke tv-serier som «Criminal Minds», «Weeds», og «Sleepy Hallow». I et intervju med Entertainment Weekly fortalte hun at hun mottok kritikk for sin rolle i «Buffy, The Vampire Slayer» i flere år.

Les også

Blake Lively prater åpent om vektnedgang etter fødsel

Les også

Ed Westwick anklages for voldtekt av nok en skuespiller

Les også

Blake Lively: - Ville du virkelig spurt en mann det samme spørsmålet?

Les også

Gravide Blake Lively strålte i rød jumpsuit

Les også

Leighton Meester og Adam Brody har blitt foreldre

Les også

9 grunner til å følge Blake Lively på Instagram

Kommentarer til denne saken