I bryllupet til Harry og Meghan på Windsor Castle lørdag 19. mai, sto 1200 gjester fra det britiske folket på gjestelisten. Disse se både brudeparet og alle jetsett-gjestene på nært hold.

I etterkant av prinsebryllupet har flere av de såkalte «ikke-VIP-ene» sett sitt snitt til å tjene noen ekstra kroner på bryllupdeltakelsen sin.

London-kvinnen Claire Oliver (31) var en av de 1200 gjestene som var til stede som gjest i bryllupet. Hun har nå tjent 21.400 britiske pund på å selge unna goodiebagen hun fikk utdelt på slutten av kvelden på Ebay, skriver Daily Mail. Det tilsvarer 232.714 norske kroner.

Oliver ble ifølge avisen invitert til bryllupet som en «community champion» - som takk for sitt arbeid for Troup Bywaters - et ingeniørselskap som har jobbet for å få flere unge ut i arbeid.

Også Metro, Mirror og The Sun er blant de mange britiske mediene som onsdag har omtalt saken.

Claire Oliver har uttalt til Daily Mail at hun ikke ønsker å kommentere salget.

Hun legger likevel til at hun er en av rundt 25 andre gjester som har tilbudt goodiebagene de fikk i bryllupet til personen med det høyeste budet.

Les også: Se bildene fra bryllupet til prins Harry og Meghan Markle

Via et raskt søk på Ebay onsdag, kan man se at flere har samme tanke som Oliver - budene på de offisielle goodiebagene fra bryllupet ligger i skrivende stund på mellom 2400 og 16.000 kroner. Når Side2 sjekket onsdag klokken 14, lå det totalt 42 goodiebager ute for salg.

Digger du kongelige? I den splitter nye podcasten Helt Konge får du vite alt du trenger å vite om de kongelige - og det du ikke visste at du lurte på. Helt Konge er også tilgjengelig i iTunes eller på heltkonge.blogg.no.

Goodiebagene var dekorert med brudeparets monogram og inneholdt ifølge Express dette:

  • Program for bryllupet
  • Smørkjeks
  • En stor Harry og Meghan-sjokolademynt
  • En flaske vann
  • Kjøleskapsmagnet
  • Et rabattkort med 20 prosent avslag i Windsor Castle-gavebutikken