(SIDE2): «Farmen» har bydd på intens og voldsom krangling i år.

Den har også bydd på mange tårer, og onsdag kveld kunne vi se Simen ta til tårene etter en lang og hard uke som storbonde.

At tonen er bedre mellom noen deltakere enn andre er også klart. Sunniva Godal og Marius Hofsøy ble omtalt som flørtete.

- Ler godt av det

Men da Sunniva Godal røk ut i tvekampen forrige søndag, sa hun til Side2 at hun ikke var på «Farmen» for å få seg kjæreste.

- Vi er veldig gode venner, og vi ler godt av ryktene. Men vi føler vel begge at den flørten og liksom-krangelen er blitt konstruert. Det har vært kjempehyggelig å bli kjent med Marius – og vi skal møtes etterpå – men kjærester er vi ikke, sa Sunniva til Side2.

- Lever vidt forskjellige liv

Nå spekulerer TV 2 i et nytt klipp om en ny romanse er på gang. Stine og Oddvar har blitt gode venner inne på «Farmen».

De to har delt seng over en periode.

- Vi har funnet tonen og har det hyggelig sammen. Det setter jeg veldig pris på, sier Oddvar i klippet TV 2 har lagt ut.

Nylig hang de to sammen før Se og Hørs Kjendisgalla, som Stine har omtalt på bloggen sin.

- Haha! Nei, vi er bare gode venner. Han er en artig kar, og til tross for at vi lever så vidt forskjellige liv, fikk vi god kontakt der inne! Sier Stine Hartmann til Side2.

LES OGSÅ: «Farmen»-Stine var så sulten at hun spiste kraftfôr fra geitene

Mens hun er en glad journalist og treningsjunkie fra Oslo, er Oddvar mekaniker fra Skjernøy. Men de to setter pris på en god latter og hverandres arbeidsinnsats på gården.

Stine har nå vært i to tvekamper på «Farmen» og vunnet begge to, den første mot Anita Kallestad, som for øvrig ble nedringt etter «Farmen»-deltakelsen.

Sist søndag havnet hun i tvekamp med Sunniva Godal og valgte melkespann.

- Jeg er klar for syrehelvete, sa Stine før kampen.