Gå til sidens hovedinnhold

Spørsmålet fra tenåringsjenta rører Jennifer Aniston til tårer

Superstjernen innrømmer at hun ofte spør seg selv om hun er bra nok.

(SIDE2): Jennifer Aniston har vist følelser i media i det siste. Nylig tok hun et oppgjør med det hun omtaler som medienes forvridde syn på kvinner, etter gravidryktene nok en gang begynte å svirre i tabloide utenlandske medier.

LES OGSÅ: Jennifer Aniston kåret til verdens vakreste kvinne

- Hjertet mitt tåler det ikke

Under en pressekonferanse på Giffoni Film Festival i Italia, fikk Aniston et spørsmål fra en tenåringsjente som fikk tårene til å trille. Jenta ville vite om Aniston noen gang våknet med følelsen av å ikke vite hvem hun er.

- Det finnes ikke mange nok fingre og tær i hele dette rommet til å telle antall ganger jeg har følt det sånn, sa Aniston, mens hun tørket tårene.

Skuespilleren tok en pause, før hun fortsatte:

- Til syvende og sist er vi alle mennesker, enten vi er servitører, bakere, studenter eller hva som helst. Av og til møter vi veggen og tenker at vi ikke greier mer. Eller at alt blir for mye. Hjertet mitt tåler det ikke, smerten er for stor og man lurer på om man er god nok. Overlever jeg dette? Og dette må man bare, på mystisk vis, komme seg over. Du sier bare: Jeg klarer ikke, jo, jeg klarer det, ja, du klarer det.

- Vi kom alle fra ingenting

Aniston mottok æresprisen «Lifetime Achievement Award» under filmfestivalen.

Selv om «Friends»-stjernen utvilsomt har hatt en suksessfull karriere, så beroliget hun fansen med at også hun føler seg sårbar.

- Det gjør alle skuespillere, idoler, ikoner eller hva dere måtte kalle dem. De har alle hatt samme opplevelse i livet sitt, mange, mange ganger. Det er ingenting som skiller oss fra dere, fordi vi startet alle på samme sted. Vi kom alle fra ingenting, sa Aniston.


LES OGSÅ: PEOPLE kåret Jennifer Aniston til verdens vakreste kvinne

Kommentarer til denne saken