(SIDE2): Søndag måtte Sunniva Godal forlate «Farmen» etter å ha tapt kampen som førstekjempe. Lenge så det ut til at hun kom til å vinne styrkekampen om å holde melkespann lengst mot annenkjempe Stine Hartmann. Men plutselig snudde det.

LES OGSÅ: Her spyr «Farmen»-deltakerne etter et bedre måltid

- Det bare stoppet

- Jeg er veldig obs på at man skal skjule at man sliter for motstanderen. Men plutselig gjorde det skikkelig vondt i skulderen. Det var som når du tar en sit up, og det bare stopper, sier idrettsstudenten Sunniva til Side2.

Sunniva sier at hun forlot gården med kun gode minner, og at hun er kjempeglad for den helt unike erfaringen som «Farmen» har gitt henne.

-Det var vanvittig gøy å være med, sier hun. I tidligere episoder har vi sett at Gaute Grøtta Grav fikk Farmen-Lasse til å bryte ut i gråt etter at han hadde spurt om han savnet livet utenfor gården.

Var ikke på jakt etter en flørt

Da Sunniva Godal ble introdusert for TV-seerne, ble det lagt vekk på at hun «håpet at det var noen kjekke karer der inne, og at hun ikke ville se bort fra en flørt». Til Side2 forteller Sunniva at hun faktisk understreket at hun slett ikke ville inn på «Farmen» for å møte noen.

- Jeg sa at jeg er ikke på «Farmen» for å få meg kjæreste og flørte. Men så spurte intervjueren om hva som var drømmetypen, og da svarte jeg at «er det noen kjekke gutter der, så er det fint». Jeg følte vel at det var den rollen de hadde tenkt ut for meg i forkant, sier hun.

- Gode venner

Sunniva og deltaker Marius Hofsøy er også de eneste deltakerne det har svirret romanserykter om, etter at TV 2 la ut et klipp om «hvordan den gryende romansen» brått ble avsluttet. Det er imidlertid ikke med i selve programmet.

- Vi er veldig gode venner, og vi ler godt av det. Men vi føler vel begge at den flørten og liksom-krangelen er blitt konstruert. Det har vært kjempehyggelig å bli kjent med Marius – og vi skal møtes etterpå – men kjærester er vi ikke, sier Sunniva til Side2 i dag, søndag..

Som både Lars Magne Vangen, og Stine Hartmann, sier Sunniva at det heller ikke kommer frem hvor mye deltakerne jobbet inne på gården.

Lars Magne Ullvang gikk ned sju kilo på tre uker før han forlot gården.

Ikke alle har heller vært så fornøyd med hvordan de ble fremstilt.

- Jeg er ingen diltersa Trond Øverlier til Side2.

- Jeg fremstår som mindre sporty enn det jeg er. Jeg skulle gjerne sett at det også kom frem at jeg var ute og bygget hus og bidro mye. Det er blitt lagt veldig vekt på at jeg jobbet på kjøkkenet og tok et ansvar for Alma (valpen som kommer til gården red anm). Vi sto opp klokka seks og jobbet til langt etter at det var mørkt. Det var tungt, men gøy. Og det var utrolig deilig å sitte og melke klokka seks om morgenen og se sola sto opp og lyse opp hele åkeren, sier Sunniva til Side2.

Måtte velge mellom venner

«Farmen» er nå kommet fem uker inn i kampen for tilværelsen og vi har kommet til det punktet der venn nå begynner å sjalte ut venner.

-Det føles skikkelig dritt å måtte velge mellom vennene sine. Jeg valgte Stine, men det sto egentlig likt mellom henne, Sophie og Åsta, sier Sunniva.

Stine kom dermed i sin andre tvekamp på to uker. Forrige gang var det mot Anita Kallestad. Stine valgte imidlertid en øvelse som programleder Gaute Grøtta Grav omtaler som «en øvelse i rein smerte». Nemlig melkespann.

- Jeg er klar for syrehelvete, sa Stine i søndagens episode, mens Sunniva mente øvelsen var like mye en mental prøvelse.

Gulpet potet

- Stine visste at jeg var sterkest i underkroppen så jeg tenkte hun ville velge en øvelse for overkroppsstyrke. Vi lå veldig jevnt an og lenge trodde jeg at jeg kom til å dra det i land, sier Sunniva til Side2. Og selv om hun gjerne skulle sett et annet utfall av kampen, så var Sunniva også godt fornøyd med ikke å måtte ta igjen så mye av studiene.

- Det var jo lite variert mat inne på gården. Da jeg kom ut, følte jeg at jeg gulpa potet. Jeg kunne ha sinnssyke fantasier om mat og kunne for eksempel tenke på sjokoladekake i to timer. Det var helt greit å måtte forlate gården. Jeg kom lenger enn jeg trodde jeg ville komme. Jeg kom ut, fikk ringe mamma og spise Ben og Jerry’s, ler Sunniva Godal.

LES OGSÅ: «Farmen»-Stine var så sulten at hun spiste kraftfôr fra geitene