(SIDE2): Mot slutten av september ble det kjent at skuespillerparet Angelina Jolie og Brad Pitt går fra hverandre.

- Avgjørelsen skyldes at hun ønsker familiens beste. Angelina vil ikke gi noen kommentarer, og hun ber om respekt for familiens privatliv, uttalte Jolies advokat, Robert Offer.

LES OGSÅ: Slik reagerer internett på sjokkbruddet mellom Jolie og Pitt

(Artikkelen fortsetter under videoen)

HTML EMBED
embedNAvideo("YApsBdNQykoja-9lY1K27A", false)Pitt får besøke barna

Jolie søkte om full foreldrerett til parets seks barn av «helsemessige årsaker», men Brad Pitt gikk tidlig ut og sa han ville søke om delt omsorg for barna.

Nå skriver nyhetsbyrået AP at Jolie får full omsorg for alle seks barna, Maddox (15), Pax (12), Zahara (11), Shiloh (10) Knox (8) og Vivienne (8). Barna får besøke Pitt, men kun med en terapeut til stede.

Pitt ønsker ikke å kommentere saken.

Ifølge AP skal Jolie og Pitt ha blitt enige om dette for over en uke siden. Nyhetsbyrået påpeker likevel at dette ikke nødvendigvis er endelig avgjørelse i saken, spesielt siden det ble kjent at Pitt allerede på fredag skal ha søkt om delt omsorg for barna.

TMZ: - Ikke sant

Ifølge TMZ, som var først ute med nyheten om at skuespillerparet skilles, er det imidlertid ikke sant at Jolie skal ha fått foreldreretten.

TMZ skriver at kilder som kjenner til situasjonen håner rapporten som sier at de har blitt enige om at Jolie får foreldreretten.

I etterkant av bruddet har det gått rykter om at Pitt skal ha hatt en fysisk konfrontasjon med Maddox, deres eldste sønn, på familiens privatfly. Denne saken etterforskes nå av Department of Children & Family Services.

TMZ skriver at Jolie og Pitt har blitt enige om at Jolie har foreldreretten mens denne etterforskningen pågår, og at Pitt da har besøksrett med terapeut. Dette ble de enige om i forrige uke, men er ifølge TMZ ikke endelig avgjørelse.

- Det vil tas hånd om av i retten, skriver TMZ.


LES OGSÅ: Angelina Jolie: - Ingen av mine barn vil bli skuespillere