Gå til sidens hovedinnhold

To litt overraskende ting som kvinner synes er sexy

Og én helt opplagt ting.

(SIDE2): Vi har allerede skrevet om fem uventede ting menn finner sexy med oss kvinner. Vi vet også hvilken kvalitet menn finner aller mest sexy med det motsatte kjønn.

Men hva er det vi kvinner synes er sexy med gutta?

Ganske mye, visstnok. Utover det opplagte, som intelligens, utseende, humor og et stort hjerte, blir vi tydeligvis også litt mo i knærne av tredagsersskjegg, fotballglede og tatoveringer- for å nevne noe.

LES: 11 ting kvinner synes er sexy

Andre kvaliteter er mindre opplagte, men like fullt sexy, mener mange. Psychology Today har sett på ulike studier, og lister opp tre kvaliteter vi kvinner synes gjør menn attraktive:

1. Å kunne fortelle en god historie

Kvinner liker menn som kan forteller morsomme og gode historier. Ifølge forskning, er dette noe kvinner setter spesielt høyt hos menn de er i langvarige forhold med.

Og hvorfor synes kvinner det er så sexy å kunne fortelle en god historie? Jo, forskerne tror det er fordi menn som kan å snakke for seg ofte er ressurssterke og evner å påvirke andre.

2. Humor

De fleste kvinner setter nok humor veldig høyt, så vi synes derfor det er noe merkelig at dette havner på Psychology Todays liste over «mindre opplagte ting kvinner finner sexy». For hva er vel attraktivt med en mann uten humor?

Årsaken til at humor blir sett på som sexy, er fordi det er et tegn på intelligens, kreativitet og andre gode gener.

3. Generøsitet

Forskning viser at kvinner foretrekker generøse menn, spesielt hvis det er snakk om langvarige forhold.

Men er generøsitet viktigere enn utseende? Muligens, viser forskning. I en studie fikk kvinnelige deltakere se bilder av menn med varierende utseende, samtidig som de fikk en beskrivelse av hvor generøse de var. De fleste kvinnene vurderte generøsitet som en viktigere kvalitet enn et pent utseende.

Men gjett hvem som kom ut som de store vinnerne i denne studien? Jo, de mennene som var både generøse og kjekke. Mye vil ha mer, og alt det der.


LES OGSÅ: 8 tegn på at han ikke er typen til å være utro

Reklame

Sommerens kuleste badeflåter

Kommentarer til denne saken