Gå til sidens hovedinnhold

- TV-seerne mener disse OL-bildene viser pornografi

- NBC gjør OL mer familievennlig, skriver «Independent» - som ikke kan påstås å gjøre det samme.

(SIDE2): OL i Rio de Janeiro i Brasil er godt i gang. Favoritter har allerede innfridd eller feilet, men åkke som er et knippe medaljer delt ut.

Men som vanlig når det gjelder et så stort arrangement, så går ikke alt knirkefritt. Det være seg doping-avsløringer og likevel deltakelse, OL-utøvere som må prestere i bæsje-infisert vann - eller inntrykk av at noen av utøverne opptrer nakne.

LES også: Bolt møtt med trampeklapp og sambadans

TV-kanalen NBC har rettighetene til å sende OL i USA, har gjort sitt for at sendingene skal nå flest mulig TV-seeren. Det gjorde de også sist OL, og bildene fra da går igjen sin seiersgang på sosiale medier.

Eller som Independent noe syrlig påpeker, TV-kanalens valg med å sladde de mannlige stupernes små badebukser, går sin seiersgang.

- I et forsøk på å gjøre OL mer familievennlig, har NBC sladdet de mannlige stupernes speedo-område.

Avisen har derimot valgt å bildelegge sin artikkel med noe som ikke ser ut som det kommer fra årets OL - hva de har valgt, ser du øverst i denne artikkelen.

LES mer: «Kopping» er det nye i Rio-OL

Uansett - sladden er ingen vanlig sladd, det er super'n (den «boksen» på TV-bildet der det står navn, nasjonalitet og eventuelle tider osv, red.anm), som hos TV-kanalen ofte har blitt liggende på bildet akkurat der guttas speedo sees.

«Trenden» med å sladde speedoen startet under sist OL, i London 2012 - der Tom Daley slo gjennom på flere måter. Sladden medfører at utøverne ser nakne ut, og det har selvsagt resultatet i flere morsomheter på sosiale medier (vi antar at toppbildet er en del av en slik morsomhet).

Vi i redaksjonen ler i hvert fall godt, og synes det er flott at tidligere prestasjoner ikke glemmes.

Sladd blir ofte morsomt- og litt kinky. Bare sjekk ut disse seks uskyldige gif-ene som fullstendig endrer mening med sensur!

LES også: Her er de beste OL-bildene

Reklame

Ny bok: Husker du disse to idiotene?