Gå til sidens hovedinnhold

Victoria og David Beckham feirer 17 års bryllupsdag

Delte søte bilder på Instagram.

(SIDE2): Victoria og David Beckham feiret 17 års bryllupsdag på mandag, og i kjent stil viste paret kjærlighet på Instagram.

LES OGSÅ: Er David Beckhams sønn den nye Justin Bieber?

- Jeg var så heldig

David Beckham delte et bilde fra bryllupsdagen, og skrev:

«Wow, for 17 år siden i dag skjedde dette. Jeg var så heldig at jeg møtte noen som ville det samme som meg i livet. Vi har skapt fire vakre barn sammen, og jeg kunne ikke bedt om en mer kjærlig og omtenksom mor for dem. Gratulerer med bryllupsdagen, jeg elsker deg.»

- Min bestevenn, min kjærlighet

Victoria har også delt et bryllupsbilde på sin Instagram, og skriver dette til ektemannen (og til sine 11,5 millioner følgere):

«Jeg føler meg så elsket og utrolig heldig. Min bestevenn, min kjærlighet. Den snilleste mannen, som inspirerer meg hver dag. Gratulerer med bryllupsdagen til verdens beste ektemann og far, noensinne!»

Møttes på fotballkamp

David og Victoria ble kjærester i 1997. Da spilte David på Manchester United og Victoria gjorde verdenssuksess med jentegruppa Spice Girls.

De møttes på en fotballkamp, og giftet seg to år senere på et slott i Irland. I 1999 fikk de sin første sønn, Brooklyn, og skapte overskrifter verden over da de avslørte at han var kalt opp etter byen han ble unnfanget i. Senere har paret fått tre barn til sammen, Romeo, Cruz og Harper.

Her er noen bilder fra superparet gjennom årene:

LES OGSÅ: Her viser Victoria Beckham frem sin lekne side på Instagram

Kommentarer til denne saken