Gå til sidens hovedinnhold

Viste frem rumpe-blåmerke

Miley Cyrus havnet på strippeklubb.

(SIDE2): Hun er ikke akkurat kjent for å være en sjenert festbrems, 21 år gamle Miley Cyrus.

Ikke redd for å vise frem kroppen

Mens hun tidligere i år har overrasket både yngre fans og deres foreldre med et svært dristig sceneshow, så gjestet artisten denne uken en strippeklubb i New Orleans.

Miley nøyet seg selvfølgelig ikke med å bare se på de dansende strippejentene og tok turen selv opp på scenen. Her danset og «twerket» 21-åringen med de andre danserne, ifølge Daily Mail.

Men det spørs om det ikke gikk litt vel hardt for seg, skriver den britiske avisen, for etter festnatten postet Miley et bilde av seg selv på Instagram iført en svært avslørende bikini der hun viser frem et blåmerke på rumpa.

«Jaaa, det er et blåmerke på rumpa mi» skrev sangstjernen som bildetekst.

Holder ingenting tilbake

Miley er for tiden aktuell med turnéen «Bangers Tour» og flere bilder fra konsertshowet viser en 21-åring som tydeligvis ikke er redd for å spille på sex.

«Wrecked Ball»-stjernen stiller opp i flere ulike body-antrekk som ikke overlater mye til fantasien i tillegg til at hun leverer frekke dansebevegelser og ofte tar hun seg til skrittet samtidig som tunga henger ut av munnen.

Miley fikk også stor oppmerksomhet for hennes etterligning av Clintons sexskandale med Monica Lewinsky i 1998. Sammen med en mannlig danser som har på seg Bill Clinton-maske satte 21-åringen seg ned og simulerte oralsex på scenen.

- De kommer til å se kunst mange av dem ikke vet om, har den tidligere Disney-stjernen sagt om sitt nye show.

- Mange ser veldig svarthvitt på ting, spesielt de som bor i småbyer. Jeg gleder meg til denne turneen hvor kunst som dette ikke er akseptert og hvor barn og unge egentlig ikke har lært om disse hendelsene, mener Miley Cyrus.

Reklame

Her kan du levere Vikinglotto