Gå til sidens hovedinnhold

Zayn Malik: - Et romvesen sa det til meg i en drøm

Derfor forlot Zayn Malik One Direction.

(SIDE2): 1D-fansen gråt sine tårer da det ble kjent at Zayn Malik forlot boybandet One Directions I mars i fjor. Det hører med til historien at Zayn i ettertid har opplevd stor suksess med sitt debutalbum, som har toppet hitlistene.

LES mer: Den unge fansen kutter seg til blods for Zayn Malik

Det har derimot ikke vært snakket mye om hvorfor 23-åringen gikk fra Harry Styles, Louis Tomlinson, Niall Horan og Liam Payne. Det har nå Malik gjort. I et intervju med Glamour letter Zayn på sløret.

- Et romvesen snakket til meg i en drøm.

- Jeg har lyst å unnskylde til fansen dersom jeg skuffet dem. Men jeg må gjøre det som føles riktig for meg selv. Jeg forlater 1D fordi jeg har lyst å føle meg som en normal 22-åriing, som kan slappe av og ha et privatliv utenfor rampelyset.

LES også: Denne filmen av One Direction-gutta sjokkerer

Malik har tidligere fortalt at han skjønte tidlig at One Direction ikke var noe han ville.

- Jeg ble bare med fordi det skjedde. Jeg tror jeg alltid har hatt lyst å slutte. Helt siden det første året har jeg hatt lyst å forlate bandet. Da jeg så retningen bandet gikk i, så skjønte jeg at dette ikke var noe for meg. Hvordan kan man skive musikk med fem personers perspektiv?

Maliks album Mind of Mine ble sluppet i vår, og har toppet med blant annet låta Pillowtalk. Han er sammen med modell Gigi Hadid.

LES også: Ga sitt første intervju etter at Malik forlot bandet

Kommentarer til denne saken