Gå til sidens hovedinnhold

Side2s sminkefavoritter

Vi har testet de heteste nykommerne og bestselgerne på sminkefronten. Se Side2s favoritter her.

(SIDE2): I sommer kan du velge mellom masse kule farger både på lepper og negler! Som vi tidligere har skrevet, gjør knallrosa underverker for looken i år.

Vi har testet sommerens fresheste makeup, her er våre favoritter:

Trine Rasmussen, kjendis og motereporter i Side2
- Jeg er absolutt en ikke foundation-jente, men klarer meg defintivt ikke uten løspudder. Huden min blir raskt brun om sommeren, og er middels blek om vinteren. Jeg har blå øyne og brunt hår. Varme toner passer best til min hud, og korallfarger er favoritten.

Her er mine sminkefavoitter:

i.d. bareMinerals - medium tan med solfaktor 15

- Jeg elsker dette pudderet. Til tross for at huden er brun kan det komme urenheter eller uønskelige kviser. Pudderet dekker jevnt og gir en deilig glød i ansiktet. Kan også brukes som rouge eller solpudder.

glominerals - natural medium gloLoose base

- Dette pudder er best som et underlag, men kan lett bli litt for rosa på min hud. Jeg er derfor helt avhengig av å bruke i.d bare Minerals-pudderet over, for å få mer glød og en varmere tone. Pudderet fra glominerals er likevel det mest dekkende pudderet jeg vet, og funker utrolig bra til anledninger der du vil ha lekker porselenshud.

Isadora - Peach Melba blush powder

- Denne rougen er fantastisk fin, og gir en deilig myk farge i ansiktet. Ferskenfargen er perfekt om sommeren, og gir et friskt uttrykk. Men pass opp, for mye rouge er ikke pent.

glominerals - glo eye shadow water lily

- Den snertne lille øyeskyggen gir en frisk glød til øynene. Selv bruker jeg den kun på nedre del av øyelokket, som en siste finish på øynene. Jeg bruker alltid tre øyeskygger, først en lys base, så en mørkere som gir litt mer sotete øyne, og til slutt denne som gir det friske uttrykket til øyelokket.

Maybelline New York - lys øyeskygge

- Denne øysekyggen har dessverre ikke noe navn, men er veldig lys, slik som basen skal være. Dette er basen jeg først legger på øyelokket, før jeg fortsetter med en eller to mørkere øyeskygger.

MaxFactor Masterpiece - volum & definition mascara

- Mascara er alltid et problem, enten så tørker de ut altfor tidlig, eller så holder de ikke til prisen. Masterpiece er blant mine favoritter, fordi den deler øyevippene, holder lenge og er billig.

Lipfusion - Sugar

- Denne lipglossen skal virke fortørrende på leppene, samtidig som tennene skal føles hvitere. Jeg kjenner definitivt en forstørrende effekt, og den sitter lenge på leppene. I tillegg er denne glossen helt naturlig uten særlig farge.

glominerals - gloGloss peony

- Denne glossen er så utrolig deilig. Den er frisk i fargen og gir et deilig varmt uttrykk. Jeg elsker også denne ferskenfargen.

Guro Holmene, helsereporter i Side2:
- Til daglig bruker jeg lite sminke, kun mascara og noen ganger eyeliner. Det er ikke så mye sminke jeg tåler, derfor er jeg skeptisk til å prøve noe nytt! Jeg har lyst hår, brune øyne og blir normalt brun om sommeren. Her er mine sminkefavoritter:


MaxFactor - Bronzing powder (Terra Mediterranea, 1 golden)

- Perfekt pudder på sommeren. Gir en gylden og jevn brunfarge. Huden får fin glød! Kan gi litt skjolder, så det er minus.


Lorèal - Glam shine

- Lukter godt, har god konsistens, men kan virke noe «seig». Men glansen og fuktigheten på leppene varer lenge. Finnes i mange kule farger, selv har jeg falt for en naturlig variant.

Terningkast: 4


MaxFactor Masterpiece - volum & definition mascara

- Billig og bra! Fordeler øyevippene fint og gjøre dem lengre. Denne mascaraen blir aldri klumpete!

Terninkgast: 6


MaxFactor - Lipfinity, colour&gloss

- Denne er genial – gloss og leppestift i ett. Jeg digger at den finnes i knallrosa, noe som er kult i sommer. Tar liten plass i veska, holder lenge og er enkel å føre på leppene.

Terningkast: 5


MaxFactor - Age Renew foundation

- Det er svært sjeldent jeg bruker foundation – så her er jeg langt fra noen ekspert. Men har likevel prøvd noen forskjellige merker, og denne er klart det beste jeg har prøvd. Konsistensen er tynn og lett å smøre på huden, og fargen blir jevn og fin. Jeg har ømfintlig hud, men denne har jeg ikke reagert på.

Terningkast: 5

(Testen: Vi har testet en rekke ulike sminkeprodukter over lengre tid. Vi har testet ulike produkter fra ulike leverandører, og deretter plukket ut våre favoritter. Dette er en uhøytidelig test som sier noe om våre favoritter utefra konsistens, holdbarhet, bruksvennlighet og hvordan huden reagerer. Det er kun våre egne meninger og «erfaringer» som er med i denne testen)

LES MER OM MOTE OG SKJØNNHET HER

Reklame

NÅ: Eksklusiv motebutikk er i gang med sitt årlige salg