Noen arbeidsoppgaver er rett og slett hardere enn andre, og det er ingen tvil om at denne oppgaven er en av de hardeste vi har hatt. Hver vår kårer vi Norges mest sexy, en topp 25-liste det er vanskelig å komme inn på hvor humor, kreativitet og mye mer spiller inn. Nå innfører vi en ny kåring - nemlig årets Side3-pike.

Da vi ba vår redaktør om å forklare oss forskjellen så prøvde han på mange interessante forklaringer, men til slutt fikk vi poenget: Dette er den kvinnen i 2012 som har vært hottest på bilder. Så arbeidsoppgaven hele redaksjonen fikk var å kikke gjennom alle bildene vi hadde brukt av babes i 2012 med ett mål for øyet: Velge ut den aller hotteste.

Er det rart vi hater jobben vår?

Diskvalifisert: Ann Mari Olsen

Manchester United-fan og totning Ann Mari Olsen er diskvalifisert fra denne kåringen, og bakgrunnen er verken at hun bor der hvor poteten til chipsen vi spiser gror eller at hun har en slik fotballsmak som hun har (selv om det var elementer i redaksjonen som mente at det siste var mer enn god nok grunn for diskvalifisering). Grunnen er enkel: Ann Mari Olsen er med i redaksjonen vår. Livet er som sagt, hardt.

Men, du skal selvfølgelig få et bilde av henne:

Diskvalifisert: Annette Haga

Annette Haga er ikke diskvalifisert fordi hun er blogger, for det er vel snart 107 prosent av alle kvinner. Hvilket betyr hva, kjære menn? At det er på tide å ikke snakke nedlatende om blogg, men å begynne å lese noen.

Hun er heller ikke diskvalifisert fordi hun drar til Thailand på ferie før hver eneste jul. Hun er selvfølgelig diskvalifisert litt av samme grunn som Ann Mari Olsen over. Haga er bidragsyter borte hos kvinnene på Side2, og skriver på motesiden Side2Catwalk. Som vi lover at vi aldri leser! (jugekors).

Nummer 3: Amanda Louise Dahl og Carina Dahl

Amanda er datter til Diesel Dahl, og det var gjennom Onlinemagasinet vi oppdaget henne. Hun er også søsteren til Carina Dahl, og siden vi er svake for søstre så ble det begge to på tredjeplassen.

Nummer to: Farmen-Ingvild

Vi må nesten innrømme det med en gang: Vi har ikke sett et sekund av Farmen, og er sikkert dårlige nordmenn av den grunnen. Vi er likevel ikke så blinde at vi ikke fikk med oss hvem som vant.

Nummer 1: Annette Soknes

Ingen over. Ingen ved siden av. Akkurat som øl (øh, er det ikke melkesjokolade? - red.)!

Det var ingen tvil i vår redaksjon om hvem som skulle vinne. Under finner du ett bilde. Klikk her så finner du flere.