Gå til sidens hovedinnhold

- Analsex gir sterkere orgasme

Norges ærligste sexekspert svarer leserne.

Ann Mari Olsen (23) er Side3s frittalende sexspaltist. Hver uke svarer hun på spørsmål fra leserne.

SEND INN SPØRSMÅL: Lurer du på noe om sex? Bruk skjemaet i bunn av artikkelen, og send inn spørsmål. Du forblir helt anonym!

Hvem tar man med på trekant?

Spørsmål: Jeg og kjæresten min har lenge tenkt på å ha en trekant. Har du noen tips om hvem den tredje personen burde være? Burde det være en venn eller venninne, en bekjent eller en man akkurat har møtt?

- Mann 22

Svar: Jeg vil tro det er best å velge noen man ikke kjenner, det kan jo oppstå situasjoner i etterkant som er vanskelig å forutse nå. Det er også viktig å bestemme i forkant hva som skal skje, hva som er lov og ikke lov, og dere må begge være enige om det.

-Ann Mari

Sex med gravid dame

Spørsmål: Jeg har truffet en herlig gravid dame, det jeg lurer på er. Hvordan skal jeg forholde meg til sex, er det noe jeg burde gjøre eller ikke burde gjøre? Redd for å gjøre noe galt. Hun er helt frisk, ikke noe svangerskapskvalme eller noe sånt. Også er det cirka 2 måneder til termin.

- Mann 30

Svar: Det er ikke skadelig å ha sex under svangerskapet så det trenger ikke stoppe dere, sex er bra uansett. Tempoet bestemmer dere også selv, men enkelte stillinger er vanskeligere når man er høygravid og noe er bedre enn annet, la henne bestemme hva som er best for henne og det er greit å starte rolig i begynnelsen.

- Ann Mari

Liker best analsex

Spørsmål: Samboeren min har begynt å like analsex så mye at eneste måte å gi henne orgasme er å ta henne analt og ha fingeren i vagina, og hvis jeg tar henne vaginalt så vil hun ha fingeren i rumpa. Hvordan kan jeg tolke dette?

- Mann 31

Svar: Det er ikke den eneste måten å gi henne en orgasme på, men hun har begynt å like analsex og da er det jo normalt at hun vil prøve det mer. Orgasmen blir ofte sterkere under analsex eller ved at du stimulerer området, men om du ikke er så gira på å gjøre det hele tiden så er det ikke noe galt at du vil ha ”vanlig” sex. Variasjon er nøkkelen.

- Ann Mari

For stor?

Spørsmål: Jeg har et problem. jeg får ikke penisen inn i kjæresten min. Trenger hjelp.

- Mann 21

Svar: Det er litt vanskelig å tolke helt hva du mener her, men det er alltid mulig å få en penis inn i vagina. Om du har en stor penis kan det være litt vanskeligere, men om dere bruker god tid på vorspiel så blir kjæresten din våt nok til at det går lettere. Om hun ikke slapper godt nok av når du skal trenge inn i henne så kan det også gjøre det vanskelig fordi musklene strammer seg nedentil, her er også langt nok vorspiel mye å si, men det er viktig at hun føler seg trygg sammen med deg. Bruk tid på å bli kjent med hverandre, hva dere tenner på, og ikke stress med å ha sex med en gang, gjør det når dere begge er klare for det. Lykke til!

- Ann Mari

- Kaller meg slaven hennes

Spørsmål: Jeg har vært sammen med kjæresten min i snart to år, og sexlivet vårt er meget bra. Men i det siste har jeg merket at kjæresten min har blitt mer og mer dominerende i senga. Hun har til og med referert til meg som om jeg er slaven hennes. Dette forvirrer meg litt, for jeg vet ikke om jeg ønsker å være den underdannige i sengen, men vil jo også at hun skal få utspille sine seksuelle ønsker. Kan du gi meg noen tips på hvordan jeg bør håndtere utviklingen jeg er redd for at mitt og kjærestens samliv tar?

- Mann 25

Svar: Du trenger ikke være så veldig bekymret, dette er noe kjæresten din tenner på og liker å gjøre under sex. Det er jo greit å bytte på hvem som tar styringen så se det som en positiv ting at hun liker det. Det finnes mange grader av å dominere, om du ikke liker at det går alt for langt så bare si det til henne. At du tenner på at hun tar styringen, men at det er litt for mye å bli kalt slave eller spille den rollen helt ut, det vil hun forstå. Neste gang dere har sex så kan du jo snu det og fortelle henne at i dag er det hun som er slaven din og at du styrer showet.

- Ann Mari

Ønsker seg trekant

Spørsmål: Hvordan gå fram til samboer at jeg ønsker trekant? Han, meg og en mann til.

- Kvinne 23

Svar: Hør med han hva han synes om trekant, om det er noe han fantaserer om og ville prøvd ut. Man får ikke svar om man ikke spør, trekant er en veldig vanlig fantasi, men mange velger å bare la det være med fantasien. Det er mange forhold som har blitt ødelagt i etterkant av en trekant, som regel fordi den ene parten ikke var like gira, at ting skjedde som man ikke kan komme over, det blir sjalusi over det osv. Det trenger ikke bety at deres forhold ikke vil tåle det, men for at det skal funke så må dere begge ville det 100 prosent.

- Ann Mari

- Han har «boner» hele tiden

Spørsmål: Jeg er sammen med en gutt som er et par år eldre enn meg. Forholdet er ganske nytt, men jeg oppdaget tidlig at han er ekstremt mye kåtere enn meg. Han vil ha sex, alltid. Han har nesten alltid «boner» når vi er sammen, nesten så det er litt irriterende at vi ikke kan kose i sofaen uten at vi MÅ ha oss. Jeg blir kåt jeg og, men ikke heeele tiden! Han har aldri hatt kjæreste før, jeg har to lange forhold bak meg. Virker som han prøver å «ta igjen» for all sexen han ikke har hatt opp igjennom ungdomstida/voksentida.

- Kvinne 24

Svar: Jeg ser problemet ditt, det er jo veldig positivt at dere har mye sex og at han tenner såpass på deg. Men det må jo gå an å finne på ting å være intime sammen uten å ha sex hele tiden også, kose og se en film mens man ligger inntil hverandre for eksempel. At han ikke har hatt kjæreste før kan ha litt å si, at nå har han muligheten til å ha sex ofte og vil gjerne det. Du må bare si det til han, at du tenner på han og elsker å ha sex med han, men at du vil at forholdet skal baseres på mer enn bare sex.

- Ann Mari

Skjer med alle menn

Spørsmål: Jeg er en kar på 22 og jeg sliter med å få den opp. Det er ikke noe jeg akkurat har kontroll over. Plutselig går den opp i veldig upassende situasjoner, men som oftest ikke når jeg trenger det. Hva skal jeg gjøre?

- Mann 22

Svar: Å oppleve at du ikke får ereksjon er noe alle gutter opplever, noen oftere enn andre. Og det er som regel i hodet problemet sitter, ikke i penisen. Det er aldri en gøy opplevelse, så det er lett å la seg stresse når du skal få den opp. Og det at du stresser gjør at kroppen din ikke klarer å konsentrere seg om å få ereksjon. Så prøv å la hver å stresse med det, ta det veldig rolig i starten og går den ikke opp med en gang så betyr ikke det at det aldri vil skje. Bruk lang tid på vorspiel og etterhvert så vil du slappe mer av å du oppnår ereksjon.

- Ann Mari

Kona onanerer hver dag

Spørsmål: Kona onanerer nesten vær dag. Hun gjør det fordi det er deilig og at hun sover bedre. Dette går dessverre litt utover vårt sexliv. Fordi hun får sin orgasme på en enkel måte. Er dette vanlig i forhold?

- Mann 30

Svar: Selv om man er i et forhold så er det fortsatt viktig å ha tid til seg selv og ens egen kropp alene, men det blir selvfølgelig feil om hun bare skal onanere og ikke ville ha sex. Foreslå at dere kan onanere sammen eller gjør det mer under vorspiel, dette er jo noe hun tenner veldig på.

- Ann Mari

Sex annenhver måned

Spørsmål: Jeg og min forlover har nesten ikke sex lengere, da vi ble sammen hadde vi kansje sex en gang i uka, og det har nå etter fire år blitt til en gang annenhver måned kanskje. Jeg elsker jo henne, og hun oppfører seg ellers helt normalt.. det har liksom bare forsvunnet mer og mer. Har blitt veldig frustrerende, har prøvd å hinte innpå, men da får jeg stort sett bare nei, så er begrenset hvor mange ganger jeg gidder det, og har mistet interresen selv på grunn av null respons, og det har blitt mer interresant å ta ting i mine egne hender.... Hvor ofte er det normalt å ha sex for folk i et stabilt forhold? Dette er mitt eneste forhold, så har ikke noe å sammenlikne med.

- Mann 30

Svar: Hvor ofte det er normalt å sex i et stabilt forhold er veldig individuelt, da alle har forskjellige behov. Det er viktig i et forhold at begge vet hva hverandres behov og ønsker er, forholdet må pleies og dyrkes. Nå vet jeg ikke om det er barn i bildet, det kan ha litt og si, men dere må ha kjærestetid. Tid hvor dere legger alt det hverdagslige til side og kun er med hverandre. Dra ut og spis eller lag noe godt hjemme, kos dere med litt god drikke og musikk og SNAKK med hverandre. Ofte skal det ikke så mye til, man må bare glemme alt det som ikke betyr noe når dere er sammen med hverandre. Lyst går i perioder, men at det skal dabbe helt av er virkelig ikke bra. God sex må dere begge jobbe for og dere må finne en løsning sammen som gir henne mer lyst. Kommunikasjon er superviktig og masing er veldig turn-off. Hun må ikke se det som en plikt, ekte kjærlighet består av mer enn sex, men det beste er jo at man har sex fordi man elsker partneren sin og nyter det hver eneste gang og gleder seg til det skjer igjen. Få henne til å forstå at det her er viktig for deg, si det til henne på en skånsom måte, ikke vær sur eller brå, men vær ærlig. Hun vil forhåpentligvis ta det til seg. Lykke til!

- Ann Mari

LURER DU PÅ NOE OM SEX? BRUK SKJEMAET NEDENFOR, OG SEND INN SPØRSMÅL. DU FORBLIR HELT ANONYM!

HTML EMBED

Ann Mari svarer ukentlig på spørsmål som blir sendt inn. Du trenger ikke å oppgi ditt virkelige navn, men skriv gjerne noe beskrivende i navnefeltet.

Reklame

Strømsjokket: Kun 2,3 % har den billigste avtaletypen

Kommentarer til denne saken