Gå til sidens hovedinnhold

De mest sexy tingene i Norge

Det er mange kåringer av de mest sexy damene og de mest sexy mannfolka, både her i Norge og i det de kaller det store utlandet. Side3 har funnet ut at det er på tide at man kårer litt mer.

Med mer mener vi egentlig det meste. Det aller meste mellom jord og himmel, sånn bortsett fra vennene til Märtha Louise. Engler er selvfølgelig uansett hotte.

Så hva mener vi med sexy? Sexy er mer enn noe som får underlivet til å reagere som en jaguar (bilen eller dyret) på jakt. Sexy er noe som er hottere, råere, bedre og tøffere enn det andre. Det er rett og slett, som Austin Powers ville ha sagt det: SHEXXY!

HTML EMBED

Du vil finne svært mange kategorier under, og vi hører gjerne din mening.

Norges mest sexy yrke

En i redaksjonen foreslo sykepleier, men det er nok et av medlemmene som aldri har vært på et norsk sykehus og mer på Kondomeriet. Ikke det at sykepleiere ikke kan være sexy, men poenget var et yrke som i seg selv er sexy. Hvis du har noen som helst idé hva en sykepleier stort sett gjør så vet du at jobben er mye viktigere enn sexy. Andre forslag var kokk (i og for seg ingen dum idé, men du må være på kjøkkenet stort sett hele tiden), journalist (hahahahahahaha, yeah right), blogger (noen bloggere ER sexy, å være blogger virker ikke mye sexy), politiker (øh, vi tror de tulla sånn seriøst) og politi (uniformgreiene igjen sikkert). Det var likevel ingen tvil om hva det mest sexy yrket i Norge er, og sjokkert blir du jo ikke:

Fotograf

Kanskje ikke de fotografene som tar bilder av bryllup eller konfirmasjoner, men de fotografene som henger med kjendiser (ikke paparazzi-greier, altså) og modeller.

Slik som Ann Mari Olsen over. Noen må jo ta bildet også.

Du fortsetter i kåringen ved å klikke deg videre i saken. Da får du mest sexy by, hotell, Facebook-profil(!) og mye, mye mer.

Norges mest sexy strand

Du kunne selvfølgelig hatt gode argumenter for at Huk i Oslo kunne kommet høyt opp (for eksempel nudistdelen av stranda), eller en eller annen strand på sørlandet med blide sørlandske blondiner. For fans av vår sex-ekspert Ann Mari Olsen (som vi har funnet ut av vi skal klare å nevne under alle kategoriene) så ville kanskje Mjøsstranda være aktuell, men tro oss - den er kun sexy om hun står der. Vinneren er derimot en strand som regnes som en av de fineste strendene i Europa. Problemet med stranda er muligens plasseringen, men hvis du først tar turen nordover så drar du til:

Hauklandstranda i Lofoten, Vestvågøy

Norges mest sexy utested

Her var det egentlig ganske ellevill diskusjon og mye lokalpatriotisme. Vi skar igjennom og kåret Bar Robinet. En bitteliten bar med rød belysning, gode drinker og Pushwagner-kunst på veggene. Det er også sexy at de ikke tar kort. Seriøst. Se bilde av utestedet her som har sitteplasser til hele 15 stykker. Vi hadde likt å invitere noen av venninnene til Ann Mari Olsen (se, vi klarte det her også), og henne selv da til neste gang vi har redaksjonsmøte.

Bar Robinet, Mariboies Gate 7

Norges mest sexy bok

Både Lasso rundt fru Luna og Sangen om den røde rubin ble foreslått, og siden Ann Mari Olsen ikke svarte oss på hvilken av de hun hadde lest så ble det:

Uten en tråd

På neste siden avslører vi den mest sexy Facebook-siden i Norge....

Mest sexy Facebookprofil/side

Vi fikk forslag om Hot Chicks in Bunad (godt forslag), Baffin Babes, Ann Mari Olsen (!), Sandra Lyng Haugen, Tone Damli, Annette Haga og Side3 (selvfølgelig). Selv om vi var svært fristet til å kåre oss selv som vinner så ble det ikke det. Vi kårer likevel en venn av oss, selv om det ikke er noen vennetjeneste.

Pondus på Facebook ble vinneren. Mest av alt fordi fyren bak faktisk velger ut hysterisk gode ting å dele. Hele tiden.

Norges mest sexy hotell

Det er mange fine hoteller i Norge, det er det ingen tvil om. Bonytt kåret i fjor Quality Spa & Resort Norefjell til det vakreste hotellet, men det hotellet er jo i gokk i land hvis du ikke skal stå på ski spør du oss så vi mente det ikke helt var greia. Jada, det er veldig fint og slikt altså - vi sier ikke det, men vi trenger et vannhull i nærheten som ikke drives av kusina til onkelen til hotellsjefen. De tre vi vurderte til slutt var Fru Haugans Hotell i Mosjøen, Hotel Norge i Lillesand og Fleischer's Hotell i Voss. Det ble ingen av dem. Det ble:

Hotel Arcticus i Harstad.

(og, ja, vi kunne invitert Ann Mari Olsen på alle)

Norges mest sexy politiker

Ingen over. Ingen ved siden. I høyde og størrelse på parti, ja, men ikke ellers. Vi vet ikke hvilken politisk tilhørighet Ann Mari Olsen har, men hun er totning. Bonde. Etc...

Sandra Borch. Senterungdommen

Norges mest sexy festival

Det er en haug med usexy festivaler i Norge som vi ikke skal nevne med navn, men til slutt stod dette mellom bare en selv om vi ikke har vært der sammen med Ann Mari Olsen:

Øyafestivalen i Oslo

På neste side avslører vi den mest sexy byen i Norge, og det er ikke Bergen.

Norges mest sexy by

Vi har allerede avslørt at det ikke er Bergen, og ikke er det hjembyen til Ann Mari Olsen heller (Gjøvik). Vi vurderte lenge å kåre Oslo, men det er selvfølgelig bare kjedelig og Oslo er ikke så sexy. Damene i Oslo er sexy, men byen er det ikke. Nei, spør du oss må en sexy by ha en passe dose utseende med seg, litt sjel og en god del annet. Slikt sett er jo bedehusmekkaene Grimstad og Kristiansand helt uaktelle ettersom antall bibler og pekefingre utligner alt det andre. Den mest sexy byen i Norge er Drøbak. Både fordi den er såpass liten at du knapt kan gå deg bort, uansett hvor full du blir og at det er en skikkelig badeby. Christine Vukicevic er også fra Drøbak. At folka på Oscarsborg senka Blücher fra utenfor byen er jo også på pluss-siden.

Drøbak (som er på Facebook her med hele 54 likes!)

Norges mest sexy gate

En eller annen bladgjøk foreslo Karl Johan, men det er tull. Karl Johan er full av slitsomme selgere og turister. Og selv om en av folka her mente at Ludvig Skattums gate på Gjøvik var sexy fordi han hadde vært på nachspiel der så teller ikke det heller (selv om Ann Mari Olsen bor i byen). Den mest sexy gata i Norge er Storgata på Lillehammer. Av to grunner: Den ser bra ut og damene fra Lillehammer kan å drikke (en eller annen gjøk her påpekte det faktum at det er en gågate også er et poeng samt at de hadde noen idrettsgreier en gang også var viktig).

Storgata, Lillehammer

HTML EMBED

Norges mest sexy butikk

Kondomeriet har jo sex i seg, men det var ikke slik vi egentlig tenkte. Det er også mange pene damer i butikker rundt omkring, men det var heller ikke poenget. At Ann Mari Olsen jobber på Bik Bok på Gjøvik er også verdt å nevne. Det som derimot er den mest sexy butikken i Norge er denne:

Big Dipper Records , fordi vinyl fortsatt er sexy. Ikke bare på plate, kanskje.. (hva? - red.)

Norges mest sexy låt

Det er laget tusenvis av sexy låter i Norge, og Rumpa Mi av D.D.E. er ikke en av dem. Og, Ann Mari, ingen av låtene til United er sexy. Det som derimot er den mest sexy låta i Norge er denne:

HTML EMBED
try {MusicNodes.addNode("63389546-523c-4cc2-a091-71944242c0d9", true);} catch (err) {}

Norges mest sexy veikryss

Vi fant ut at definisjonen ble: Et veikryss som er perfekt for å sitte i bilen for å kikke på damer (eventuelt mannfolk). Da er det ingen tvil siden det ikke finnes et veikryss du vil sitte lengre fast i enn dette (og siden det også er et kryss du må igjennom for å kjøre riksvei 4 til Gjøvik hvor Ann Mari Olsen bor så..):

Carl Berner Plass

På den siste siden i kåringen finner du den mest sexy bloggeren i Norge og historien bak hvorfor vi har nevnt Ann Mari Olsen i hver eneste kåring.

Norges mest sexy blogger

Ann Mari Olsen blogger hun. Det gjør også Tone Damli. Andre som det er verdt å nevne er Cathrine Heienberg og Camilla Pihl. Vi har likevel kåret en vinner, som er:

Annette Haga

Lurer du på hvorfor så klikk her (gjør det!)

Norges mest sexy redaktør

For å ha gode kort i lønnsforhandlingene kunne vi sikkert sagt Gunnar Stavrum eller kona hans. Mats Ulshagen i Alfa ville sikkert blitt glad for å bli kåret, eller han fyren i FHM som vi aldri har hørt om (hei, Martin) som gikk ned flere kilo og fikk sixpack. Vi har likevel kåret noen helt andre. Vi vurderte lenge redaksjonssjefen i samme magasin, mest fordi vi har jobbet sammen med henne (ikke bare derfor altså), men det ble redaktøren i Costume: Vanessa Rudjord

Vanessa Rudjord, Costume

Og så, igjen, Ann Mari, vi ber om unnskyldning for plasseringen du fikk i kåringen av de mest sexy damene i Norge.

Reklame

Strømsjokket: Spotpris 77,72 øre - fastpris 24,90 øre

Kommentarer til denne saken