Gå til sidens hovedinnhold

Sex: - Dette er Norges frekkeste kommune

Ditt sexliv

Ingen kjøper flere sexleketøy enn denne glade gjengen.

Side3 har tidligere skrevet om pornovanene her til lands, men denne gangen er det norske kommuners forhold til sexleketøy som står i fokus.

Side3 har fått tall fra den erotiske nettbutikken Sinful, som har gått igjennom deres siste 100.000 ordre, for å avdekke hvor i landet det kjøpes flest sexleketøy. Nettbutikken har regnet seg frem til svaret ved å ta tallene fra omsetningen for hver kommune samt innbyggertall, som variabler.

Mange vil kanskje tippe at æren som Norges frekkeste kommune ville tilfalle en av de store byene, men det medfører ikke riktighet.

Ifølge salgstallene er det nemlig Trysil som er ivrigst på labben når det kommer til bestillingen av erotiske artikler på nett. Kommunen er kanskje best kjent for sine alpinanlegg, men tall viser at de kjøper 2,16 ganger mer sexleketøy enn landsgjennomsnittet.

- Prøve nye ting

I en pressemelding fra butikken, kommenterer sexolog Bianca Schmidt den kanskje noe overraskende vinneren.

- Trysil er et sted som er forbundet med ferie. Når man er på ferie senker man skuldrene, har det moro og hygger seg med venner. I løssluppen stemning våger flere å prøve ting man vanligvis ikke tørr, og det kan derfor være gøy å prøve noe nytt og litt frekt.

Andreplassen på listen okkuperes av Oslo, som kjøper 2,11 flere sexleketøy enn landsgjennomsnittet. Tredjeplass er det Rana i Nordland som har. De kjøper 2,09 flere sexleketøy enn resten av Norge.

Norges mest sømmelige kommune?

Nederst på listen finner vi "Norges mest sømmelige" kommune, Ringebu i Oppland. De kjøper kun 0,3 av landsgjennomsnittet. I pressemeldingen skriver butikken at dersom man sammenligner topp med bunn, betyr det at hver Trysil-innbygger kjøper syv dildoer for hver dildo en Ringebu-innbygger kjøper.

Det er mange dildoer.

Sjekk din kommune: Nettsiden har laget et interaktivt kart der du kan se hvordan din hjemkommune ligger i forhold til resten av Norge.

Sinful har også tatt en titt på andre erotiske artikler. Tallene viser at det er Trondheim som hamstrer mest når det kommer til håndjern, pisker og bind for øynene, og kåres følgelig til Norges mest kinky kommune.

Tydeligvis ikke bare skinnvest og bart som står i hodet på disse trønderne ...

Her er topp ti-listen:

  1. Trysil
  2. Oslo
  3. Rana
  4. Meløy
  5. Stavanger
  6. Kristiansund
  7. Åmot
  8. Hammerfest
  9. Ålesund
  10. Fitjar

Kommentarer til denne saken