Gå til sidens hovedinnhold

55.000 høyhælte så Carrie

Carrie Bradshaw har parkert Indiana Jones, men slet med sommervarmen i Oslo, tross mye hype.

(SIDE2): 55.177 personer så premieren på «Sex and the City» i den store sommervarmen som preget omtrent hele landet. Det er et tall på høyden med andre filmer som for eksempel «Fritt vilt», og et bra tall været tatt i betraktning.

- På tross av strålende vær var det utsolgt nesten over alt på fredagen og mange forestillinger også på lørdag og søndag, sier Katrine Aamodt i SFNorge.

Men like bra som «Pirates of the Carribean II» er det ikke. Den gang gikk 136.000 billettløsende piratelskere på kino i premierehelgen.

Kun for damer?
Det må sies at de to filmene favner veldig ulikt, spesielt i henhold til hvem de henvender seg til.

Les hva vår mannlige anmelder mener:

- Som en kikker i klesskapet

Faktisk sørget damene, for det var flest av dem, for at filmen vippet «Indiana Jones og krystallhodeskallens rike» ned til an annenplass.

Kapret søsterparten
Men varmen kunne ikke Carrie, Miranda og de andre damene i New York gjøre stort med. Solen og varmegradene holdt mange borte fra kinoene viser totaltallet i besøket. Faktisk så to tredjedeler av alle som gikk på kino «Sex and the City».

I resten av verden topper også «Sex and the City», unntatt i USA der den nye store animasjonsfilmen «Kung Fu Panda» sørget for å stjele tronen fra Carrie etter en uke.

Den amerikanske distributøren er imidlertid mer enn fornøyd med tingenes tilstand etter at filmen spilte inn over 25 millioner dollar mer enn forventet den første helgen - bare i USA.

Reklame

Ny bok: Husker du disse to idiotene?