Gå til sidens hovedinnhold

Blir Gervais Oscar-vert?

Britenes store humorkonge, Ricky Gervais, skal ha fått den gjeveste vertsjobben på TV.

(SIDE2:) Ricky Gervais skal ha blitt tilbudt å lede neste års Oscar-galla.

Overførbar humor
Skaperen av «The Office» og «Extras» har blitt en stor stjerne i USA etter suksessen. Gervais ledet sist Emmy-utdelingen og da så amerikanske produsenter at Gervais britiske humor i praksis lar seg overføre til den store scenen.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Gervais følger dermed i fotsporene til Billy Crystal som ga fra seg Oscar-vertskapet for noen år tilbake. Både Steve Martin og Ellen DeGeneres har tatt opp stafettpinnen etter ham.

Stand up-suksess
Det siste året har Gervais vært opptatt med å reise rundt i Storbritannia med sitt stand up-show, samt at han har produsert den amerikanske utgaven av «The Office». Han spilte som kjent ikke i den selv, men ga hovedrollen til Steve Carrell.

Den siste tiden har Gervais kanskje fått en del uønsket oppmerksomhet etter at en kvinnelig journalist hyllet det hun mente var hans falske tenner i filmen «Ghost Town».

LES MER:- Elsker de ekle, falske tennene

- Men det er mine tenner! Sa Ricky Gervais til David Letterman. Gervais har også sagt at han ikke vil ta turen innom Broadway for å se Daniel Radcliffe i «Equus».

- Han er jo naken. Jeg kunne aldri se en kamerat av meg naken. Så pinlig, Ta på deg noen klær, Dan! Har Gervais sagt. Komikeren ga Harry Potter-skuespilleren en rollen som en sexgal utgave av seg selv i «Extras».

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Reklame

Strømsjokk: Så mye billigere har fastpris vært i januar

Kommentarer til denne saken