Gå til sidens hovedinnhold

Halle Berry blir hvit

Politisk forsøk fra fersk mamma.

(SIDE2): Den sanne historien om den amerikanske barneskolelæreren Tierney Cahill, som etter å ha undervist i politikk ble oppfordret av sine elever i 6. klasse å forsøke å bli valgt inn i kongressen, har sirkulert i manusform i Hollywood i mange år under navnet «Class Act».

Halle Berry tok tak i filmen som produsent allerede i 2006, men ifølge 730.no var «X-Men 3» og barnefødsel med å utsette prosjektet. Nå skal skal innspillingen snart starte, og 42-åringen har gitt seg selv jobben som hovedpersonen.

Video på 730.no: Halle Berrys pupper avbryter TV-intervju

Dette blir første gang den afrikansk-amerikanske skuespilleren spiller en hvit person, noe som kan reise noen skeptiske øyebryn i rasesensitive USA.

I Hollywoods yngre dager var det som oftest hvite personer som hadde rollene som sorte, noe som ikke gjorde det lett for afrikanskamerikanske i filmbransjen.

Angelina Jolie spilte en sort kvinne i fjorårets «A Mighty Heart», mens Robert Downey Jr. er en soldat av afrikansk opprinnelse i komedien «Tropic Thunder».

Alenemoren som Halle Berry spiller i «Class Act»", som har tre barn, vant ikke valget i hjemstaten Nevada, men endte med å få 35 prosent av stemmene og innpass i politikken. Filmen får premiere til neste år.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Finn en singel nabo her!

Reklame

Strømsjokket: Spotpris 77,72 øre - fastpris 24,90 øre

Kommentarer til denne saken