Gå til sidens hovedinnhold

Klar som kleptoman

Netthendt nasking med Halle Berry.

Catwoman var egentlig en smidig innbruddstyv, før hun ble en slags Batman-sidekick. Men etter kattekvinnefloppen holder Halle Berry klærne langt unna en eventuell oppfølger. Skuespilleren skal heller spille en virkelig, fingernem diamanttyv.

Når blir hun smykketyv
Hennes nye film «Who Is Doris Payne» er ifølge 730.no basert på det virkelige livet til Payne, som i 50 år levde av å stjele smykker.

Hennes mest kjente tricks var å utgi seg for å være en kunde på jakt etter diamantringer, og med smidig sjarm og koseprat, forvirret hun ekspeditørene så de ikke merket hvor mange eksemplarer som var tatt frem.

730.no: HVORDAN BLIR HALLE BERRY FORFØRT?

Elegante Payne jobbet alltid alene, og reiste også rundt i en rekke europeiske land med sine «sticky fingers». To av ringrevens mest kjente prestasjoner var Tiffany's i New York og Cartier i Monte Carlo.

Dessverre for tyven skjedde det som ofte skjer med tyver, og 78-åringen sitter i dag fengslet i Las Vegas.

Før Halle er klar med «Who Is Doris Payne», spiller hun en kvinne med psykiske lidelser i »Frankie And Alice», hvor hennes ene personlighet er en hvit rasist. Under innspillingen i Canada ble 42-åringen et offer for en «garderobefeil», som førte til en kjølig puppeglipp, til paparazzifotografenes store skadefryd.

SLIK SÅ DET UT DA DET GIKK GALT.

Rollen som innbruddstyven Catwoman gav Halle Berry en rekke Golden Raspberry-nominasjoner i 2004, blant annet årets verste film, verste regi, verste manus og verste skuespiller. Til arrangørens overraskelse, stilte Halle sporty nok opp på utdelingen og tok imot prisen for sistnevnte. Hun takket Warner Bros. for å ha puttet henne i en «piece of shit»-film.

Reklame

Ny bok: Husker du disse to idiotene?