Gå til sidens hovedinnhold

Nedstrippet Halle Berry

En dansk filmregissør strippet Halle Berry for både sminke og rettetang før hun satte henne foran kamera.

(SIDE2:) Susanne Bier, som skapte «Elsker deg for evig» og «Brødre», vet hvordan hun skal skape drama ut av hverdagen til sine rollefigurer.

Bort med staffasjen
Da hun fikk tilbud om å regissere sin første hollywoodfilm, mente hun derfor også at det var viktig å strippe stjernene for deres ørten frisyrer, makeup-artister og entourage. Hun gjorde det samme med Connie Nielsen for «Brødre».

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Halle Berry spiller rollen som Audrey, en helt vanlig tobarnsmor som finner at verden raser sammen når ektemannen (David Duchovny) blir drept som følge av blind vold. I et forsøk på å finne fotfestet vender hun seg til mannens venn, Jerry (Benicio del Toro), som er narkoman i ferd med å bli kvitt avhengighetssuget.

Se bilder av Halle uten sminke nederst

Han flytter inn i rommet over garasjen for å hjelpe den skakkjørte Audrey.

SE VIDEO AV «THINGS WE LOST IN THE FIRE»:
(artikkelen fortsetter under)

225316

Produsent for filmen er den ikke ukjente Sam Mendes, som også gikk for en dansk regissør som ville våge å gå litt nyt veier.

Særegne filmer
- Filmer av regissører som ikke er fra engelsktalende land har en evne til å være røffere, mer usminkede og veldig mer distinktive, sier Mendes i en uttalelse.

Bier valgte Berry, som var villig til å gjøre mye for å få rollen. Blant annet å strippe seg nesten helt for all make-up.

- Jeg håpet at Susanne ville tenke utenfor boksen, sier Berry, mens Bier har sagt at selv om Berry møtte opp til filmsettet med vått hår og usminket så skulle det mye til for at hun ikke så ut som en gudinne.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Reklame

Strømsjokket: Spotpris 77,72 øre - fastpris 24,90 øre