Gå til sidens hovedinnhold

Rasistdrama for Halle Berry

Prosjektet er både sinnssykt og komplisert.

(SIDE2): Hvis du har foreldre som er hvite og svarte, kan det bli litt innviklet å være rasist. Samme hvem du hater. Det blir ekstra forvirrende hvis du er mentalt ustabil, noe som er det neste oppdraget til Halle Berry.

I filmen «Frankie And Alice» skal hun spille en kvinne med psykiske lidelser, hvor hennes ene personlighet er en hvit rasist, skriver 730.no.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Personlighetsforstyrrelse
Det kan se ut som 42-åringen, som har en hvit mor og sort far, tar rollen seriøst. Denne uken ble hun observert mens hun hygget seg med boken «Diagnosis And Treatment Of Multiple Personality Disorder In California». Dette til tross for at hun har «god» erfaring med personlighetsforstyrrelser via 2003-thrilleren «Gothika», hvor hun spiller en psykiater.

VIDEO: HALLE BERRYS PUPPER FORSTYRRER

Skole
Halle, som fikk en datter i mars, jobber også med en film om den virkelige barneskolelæreren Tierney Cahill. En kvinne som etter å ha undervist i politikk, ble oppfordret av sine elever i 6. klasse å stille til kongressvalg.

Etter planen skal ikke «Frankie And Alice» ha premiere før neste høst, men produsenten Simon DeKaric er snart er aktuell med en annen sexy, voksen mamma; Boksefilmen «Phantom Punch» med Ving Rhames og den stadig mer usjenerte Stacey Dash fra «Clueless». En film som fort kan ende opp rett på DVD.

Les også:STACEY DASH PRIORITERER UNDERTØY FØR FILM.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Reklame

Strømsjokket: Spotpris 77,72 øre - fastpris 24,90 øre