Gå til sidens hovedinnhold

Stygg sjekking i sykehuspausen

TV-legen lærer en stygg sannhet.

(SIDE2): TVs dyreste dame kaster legefrakken.

I sykehusserien «Grey's Anatomy» har populariteten til Dr. Izzie Stevens' rollefigur økt like raskt som Katherine Heigls skuespillerlønn.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Like bra som Jolie
Den vakre 30-åringen er nå oppe i flere millioner kroner for sin dramatiske legeinnsats. Per episode, som vil si omtrent 90 millioner kroner per sesong. Dette tilsvarer en Hollywood-sjekk kun fire andre kvinner topper, og da ingen fra TV; Angelina Jolie, Julia Roberts, Reese Witherspoon og Cameron Diaz.

(Samtidig som lønnen utvides, har serieprodusentene kostet på seg en eventyrlig utviklig når det kommer til Heigls karakter. Uten å ødelegge for dem som ikke har kommet til den nyeste sesongen, så kan nesten «X-Files» være et spennende hint.)

Mellom sesongene, sper TV-stjernen på med litt ekstrainntekter via populære filmer.

Den romantiske komedien «Knocked Up», hvor blondinen blir gravid etter en natt med Seth Rogen, lo de fleste av, og «27 Dresses» ble en suksess.

Den stygge sannhet
Hennes kommende «The Ugly Truth», som også er en romantisk komedie, kan muligens trenge en ny trailer hvis den skal gjøre det like bra. Iallefall hvis man skal vektlegge hva sutrete filmbloggere mener.

SE TRAILEREN FOR KATHERINE HEIGLS NYE FILM

Kathrine spiller en TV-ansatt, a la «Knocked Up», som sliter med mannfolk, ikke ulikt «27 Dresses». For å få hjelp, lar hun sin mannsjåvinistiske kollega utføre flere drøye tester for å vise at hans teorier om å finne den rette fungerer. Resultatet blir ikke helt som hun forventet. Personen med de fikse ideene spilles av skotske Gerard Butler (39) fra «300» og nye «RocknRolla», mens Kevin Connolly (34) fra serien «Entourage» er en av personene hun forsøker seg på. «The Ugly Truth» har premiere i april.

I fjor vant Katherine Heigl en Emmy for «Grey's Anatomy», og tidligere i år var hun så heldig å få sine bryster på bladet In Touchs «prestisjetunge» liste.

SE HVILKE KJENDISER SOM SLO KATHERINE.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Reklame

Ny bok: Husker du disse to idiotene?