HTML EMBED
embedNAvideo("pAfSTcX-YG8tzTTn7X5Ozg", true)

Det er et av moteverdenens største show når det kommer til pengebruk og medie-interesse – og muligens det minste når det gjelder bekledning. Victoria’s Secrets årlige undertøysvisning har i en årrekke hatt alles øyne på seg – og det har gjort at eierne frykter terror.

For i motsetning til ellers, har arrangørene holdt tett om hvor årets visning skal finne sted. Vanligvis opplyses dette allerede om våren, men først mandag denne uken ble hemmeligheten røpet.

Årets undertøysvisning finner sted i Paris, i november. Arrangørene skal være i samtaler med franske sikkerhetsmyndigheter for å hindre eventuelle terror-angrep, skriver TMZ.

LES også: Slik får hun drømme-kroppen

(Artikkelen fortsetter nedenfor)

HTML EMBED
embedNAvideo("fPdycefq3rOuwuYWtcq64Q", false)


Victoria’s Secret-showet anses som et terrormål både på grunn av Tv-dekningen – det ses av 500 millioner TV-seere verden over – men også fordi mange kjendiser er å finne i salen og på scenen.

Byen er altså Paris, men hvor englene skal ha på vinger og gå ned catwalken, er fremdeles en hemmelighet. Selve showet finner sted en av de siste helgene i november, og sendes vanligvis på TV i desember.

Showet feirer i år 20 års jubileum, og har tidligere vært gjort i New York, London, Los Angeles, Miami og Cannes. Det er drøye 40 modeller som går visningen, men ikke alle regnes blant de offisielle englene. De mest kjente er blant annet Adriana Lima, Alessandra Ambrosio og Candice Swanepoel.

LES mer: Dette er Victoria's Secrets 15 engler

Et av høydepunktene er den juvelbesatte BHen som en av englene bærer hvert år. I fjor het den Firework Fantasy Bra, og ble båret av Lily Aldridge, og hadde en prislapp på drøye 10 millioner kroner. Den dyreste var det Gisele Bundchen som gikk med i 2000: Red Hot Fantasy Bra hadde en prislapp på nesten 100 millioner, og er tidenes dyreste undertøy.